Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Thiess, negocieri finale în Dubai. Bombă: Negoiţă forţează 14 milioane

[starttext]



dinamo, ionut negoita, adrian thiess, vanzare dinamo, exclusiv, dubai


Adrian Thiess, omul care intermediază vânzarea lui Dinamo, va merge pentru negocieri finale în Dubai. A apărut o problemă importantă, pentru că Ionuţ Negoiţă nu mai e de acord să cedeze Dinamo cu doar 5 milioane de euro!
Urmează în câteva zile o nouă etapă foarte importantă în vânzarea clubului Dinamo, tranzacţie intermediată de omul de afaceri Adrian Thiess. Acesta va pleca marţi, 17 aprilie, în Dubai pentru negocieri finale cu posibilii noi patroni ai "roş-albilor". Este vorba despre fondul de investiţii din Marea Britanie, despre care a vorbit inclusiv Adrian Thiess şi despre un miliardar din Emirate stabilit în Dubai.





"Fondul de investiţii din Marea Britanie va fi implicat şi într-o tranzacţie importantă în Premier League", au fost singurele amănunte pe care Thiess le-a aruncat pe piaţă în urmă cu câteva zile. FANATIK.RO a aflat cum se vor împărţi acţiunile în cazul în catre afacerea - vânzarea lui Dinamo - se va realiza. Şi trebuie să punem un semn de întrebare în ceea ce priveşte finalitatea demersului intermediat de Thiess, pentru că a apărut o problemă inexistentă până acum, ce ţine de Ionuţ Negoiţă. Să le luăm pe rând.

Şeicul - 85 la sută, britanicii - restul
Fondul de investiţii din Marea Britanie, legat şi de Premier League, va deţine doar 15 la sută din acţiunile "câinilor". Va fi, deci, acţionar minoritar, restul de 85 la sută urmând să intre în posesia miliardarului din Emirate. Şi nu ar fi foarte departe de finalizare această afacere dacă s-ar păstra termenii iniţiali pentru care Thiess a intermediat negocierea. Anume, oamenii de afaceri străini îşi dăduseră acceptul pentru a cumpăra Dinamo cu 5 milioane de euro, sumă pe care a solicitat-o Ionuţ Negoiţă. Dar...

Cât merită brandul Dinamo
Pentru că există aici un mare "dar". Negoiţă nu ar mai vrea să dea Dinamo pentru "doar" 5 milioane de eurp. FANATIK.RO a aflat că boss-ul de la Rin s-a gândit mai serios, s-a consultat cu sfătuitorii "de bine" de care nu duce lipsă (dovadă unde a ajuns afacerea Dinamo) şi a găsit soluţia. "Dacă tot au banii oamenii aceia, atunci să pună pe masă o sumă pe măsura brandului Dinamo. O echipă cu asemenea fani, cu asemenea istorie merită mult mai mult", ar fi fost discursul "învingător" al lui Negoiţă în faţa apropiaţilor. Iar noua sumă a apărut imediat: 14 milioane de euro!

5 milioane de euro, preţul (doar) pentru România!
Atât ar dori Negoiţă în acest moment pentru a vinde Dinamo miliardarului din Emirate! Iar noile pretenţii ale şefului de la Rin au ajuns şi la Adrian Thiess, cel care merge marţi în Dubai să negocieze detalii finale ale vânzării clubului. Thiess a rămas aproape fără reacţie când a auzit că el a intermediat o afacere pentru o sumă, iar acum vânzătorul a mărit de aproape 3 ori pretenţiile! "Cinci milioane de euro era preţul pentru un cumpărător din România, nu pentru cei potenţi din străinătate", a sunat explicaţia surprinzătoare a Rin-ului.

Ce poate face Thiess?
Bineînţeles că situaţia ar putea intra foarte uşor într-un blocaj, pentru că fondul de investiţii britanic şi miliardarul din Dubai nu vor bate din palme când Thiess le va transmite noile pretenţii ale vânzătorului. "Încearcă să scoţi cât mai mult, pentru că va fi bine pentru toată lumea. Noul preţ este 14 milioane de euro", a fost mesajul pe care l-a primit Thiess dinspre Dinamo.

Ce poate face Thiess? Va transmite noile pretenţii, va intermedia în continuare negocierile şi va aştepta şi el, şi părţile, realizarea auditului. Pentru că fără audit Dinamo nu se va vinde. Nici cu 5 milioane de euro, nici cu alte preţuri anunţate de Negoiţă.

31 mai 2018 este data la care se estimează că se vor semna actele vânzării lui Dinamo, dacă părţile vor ajunge la un numitor comun
3,5 milioane de euro este datoria pe care Ionuţ Negoiţă o are la fostul şef al clubului, Nicolae Badea, pentru acţiunile pe care le-a cumpărat de la acesta: 2 milioane preţul acestora şi 1,5 milioane penalizări din 2013 până acum

sursa: www.fanatik.ro
[endtext]

Comentarii