Ultima Postare

Câți bani injectează noul sponsor în Dinamo? Vezi aici!

  Dinamo a semnat oficial contractul cu Superbet înainte de startul Superligii și deja joacă purtând noul  sponsor pe tricouri. Casa de pariuri va oferi între 800.000 și 1.000.000 de euro pe sezon pentru „câinii  roșii”, în funcție de performanțele echipei. Totuși, parteneriatul de imagine a fost stabilit după negocieri intense. Iată detaliile aflate de GSP . Săptămâna trecută, Dinamo a făcut o mutare semnificativă pentru club prin oficializarea parteneriatului  cu Superbet, noul sponsor principal al echipei. Echipa din centrul Capitalei continuă colaborarea cu  companii de pariuri, după ce în ultimii ani a avut parteneriate de imagine cu Unibet, 888 Casino și Win2. Renovatio reprezintă acum „oamenii cu banii” de la Dinamo, reprezentanții companiei urmând să preia și cea mai mare parte din acțiunile lui Eugen Voicu în cadrul societății Red&White, care se ocupă de conducerea grupării. Superbet aduce mai mulți bani la Dinamo decât Win2. În sezonul revenirii în

Post Top Ad






Reacţii după meciul Dinamo – Constanţa. Mousavi: ”Ne gândim la titlu, sunt sigur că putem câştiga din nou campionatul. Fanii noştri au fost grozavi”

[starttext]



Reacţii după meciul Dinamo – Constanţa. Mousavi: ”Ne gândim la titlu, sunt sigur că putem câştiga din nou campionatul. Fanii noştri au fost grozavi”






Dinamo şi HC Dobrogea Sud Constanţa au oferit, duminică după-amiază, un meci pe cinste în handbalul masculin, mai ales că şi ambianţa a fost fantastică. Dinamo s-a impus cu 31-28 şi s-a calificat în semifinalele Ligii Naţionale, fază în care va întâlni Potaissa Turda.



”A fost un meci foarte dificil, dar acum sunt foarte bucuros pentru că am câştigat. Aş vrea în primul rând să-i felicit pe fanii noştri, au fost grozavi! Iar sprijinul lor a contat foarte mult. Am jucat colectiv, ne-am bătut până în ultimul minut şi aţi văzut rezultatul, am câştigat! Acum ne pregătim de Turda, avem primul meci în deplasare. Mergem să câştigăm, ne gândim la un nou titlu. Sunt sigur că putem câştiga din nou campionatul, la fel ca şi în ultimii 2 ani”, Alireza Mousavi, pivot Dinamo.

”Cu suporteri de acest gen este greu să pierzi. Am început mai slab şi am scăpat atacurile celor de la Constanţa, nu am avut nici un randament foarte bun în poartă. În repriza a doua s-au schimbat lucrurile, ne-am apărat mai agresiv, am făcut mai multe faulturi, am parat şi câteva mingi şi am reuşit să dăm câteva goluri pe contraatac care ne-a ridicat moralul atât nouă, cât şi suporterilor care ne-au susţinut frenetic.

Trebuie să câştigăm un meci la Turda, numai aşa putem să ajunge în finala mare. Vom încerca chiar din primul meci să ne adjudecăm victoria şi să tranşăm calificarea în finală în meciul de pe teren propriu. Dar vorbele sunt de prisos, jucătorii trebuie să se recupereze, meciul vine destul de repede (n.r. miercuri – 2 mai), ne aşteaptă şi o deplasare lungă. Miercuri trebuie să fim proaspeţi la ora jocului”, Constantin Ştefan, antrenor Dinamo



”Din punct de vedere tactic am făcut acelaşi lucru ca şi în primul joc desfăşurat aici, ştiam ce soluţii are Dinamo. Sunt lucruri pe care le putem anticipa, dar nu şi execuţiile foarte bune pe care le au uneori jucătorii de la 9 metri. Atunci sunt periculoşi şi cumva ne destabilizează, au înscris goluri de la distanţă mai uşor decât am făcut-o noi. A trebuit să muncim pentru fiecare gol, pentru ei a fost mult mai simplu. Au fost mai buni şi au câştigat.

Nu am fost la nivelul Magdeburg, am luat 31 de goluri în deplasare, iar noi ar fi trebuit să câştigăm”, Sandu Iacob, antrenor HC Dobrogea Sud Constanţa

Semifinalele Ligii Naţionale la handbal masculin din acest sezon sunt următoarele: Steaua – CSM Bucureşti şi Potaissa Turda – Dinamo.

sursa: www.prosport.ro
[endtext]

Comentarii