Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Reacţii după meciul Dinamo – Constanţa. Mousavi: ”Ne gândim la titlu, sunt sigur că putem câştiga din nou campionatul. Fanii noştri au fost grozavi”

[starttext]Reacţii după meciul Dinamo – Constanţa. Mousavi: ”Ne gândim la titlu, sunt sigur că putem câştiga din nou campionatul. Fanii noştri au fost grozavi”


Dinamo şi HC Dobrogea Sud Constanţa au oferit, duminică după-amiază, un meci pe cinste în handbalul masculin, mai ales că şi ambianţa a fost fantastică. Dinamo s-a impus cu 31-28 şi s-a calificat în semifinalele Ligii Naţionale, fază în care va întâlni Potaissa Turda.”A fost un meci foarte dificil, dar acum sunt foarte bucuros pentru că am câştigat. Aş vrea în primul rând să-i felicit pe fanii noştri, au fost grozavi! Iar sprijinul lor a contat foarte mult. Am jucat colectiv, ne-am bătut până în ultimul minut şi aţi văzut rezultatul, am câştigat! Acum ne pregătim de Turda, avem primul meci în deplasare. Mergem să câştigăm, ne gândim la un nou titlu. Sunt sigur că putem câştiga din nou campionatul, la fel ca şi în ultimii 2 ani”, Alireza Mousavi, pivot Dinamo.

”Cu suporteri de acest gen este greu să pierzi. Am început mai slab şi am scăpat atacurile celor de la Constanţa, nu am avut nici un randament foarte bun în poartă. În repriza a doua s-au schimbat lucrurile, ne-am apărat mai agresiv, am făcut mai multe faulturi, am parat şi câteva mingi şi am reuşit să dăm câteva goluri pe contraatac care ne-a ridicat moralul atât nouă, cât şi suporterilor care ne-au susţinut frenetic.

Trebuie să câştigăm un meci la Turda, numai aşa putem să ajunge în finala mare. Vom încerca chiar din primul meci să ne adjudecăm victoria şi să tranşăm calificarea în finală în meciul de pe teren propriu. Dar vorbele sunt de prisos, jucătorii trebuie să se recupereze, meciul vine destul de repede (n.r. miercuri – 2 mai), ne aşteaptă şi o deplasare lungă. Miercuri trebuie să fim proaspeţi la ora jocului”, Constantin Ştefan, antrenor Dinamo”Din punct de vedere tactic am făcut acelaşi lucru ca şi în primul joc desfăşurat aici, ştiam ce soluţii are Dinamo. Sunt lucruri pe care le putem anticipa, dar nu şi execuţiile foarte bune pe care le au uneori jucătorii de la 9 metri. Atunci sunt periculoşi şi cumva ne destabilizează, au înscris goluri de la distanţă mai uşor decât am făcut-o noi. A trebuit să muncim pentru fiecare gol, pentru ei a fost mult mai simplu. Au fost mai buni şi au câştigat.

Nu am fost la nivelul Magdeburg, am luat 31 de goluri în deplasare, iar noi ar fi trebuit să câştigăm”, Sandu Iacob, antrenor HC Dobrogea Sud Constanţa

Semifinalele Ligii Naţionale la handbal masculin din acest sezon sunt următoarele: Steaua – CSM Bucureşti şi Potaissa Turda – Dinamo.

sursa: www.prosport.ro
[endtext]

Comentarii