Ultima Postare

Antrenorul lui Dinamo primește o veste extraordinară, suporterii radiază de fericire!

   Foto: Profimedia În etapa a 29-a din Superligă, Poli Iași și Dinamo au încheiat la egalitate, scor 0-0. Andrei Nicolescu,  administratorul special al echipei „câinilor”, consideră că atacanții Astrit Selmani (26 de ani) și Hakim  Abdallah (26 de ani) ar fi trebuit să profite mai bine de oportunitățile pe care le-au avut în meciul de la Copou. Abdallah și Selmani au ratat câteva ocazii importante în repriza secundă a confruntării cu Poli Iași,  amândoi fiind în situații de unu la unu cu portarul Ailenei. Conform lui Andrei Nicolescu, un plus de inspirație ar fi putut conduce la obținerea unei victorii pe deplin meritate. „Rămânem cu jocul bun și cu faptul că putem să avem continuitate cu acest joc bun. Din păcate, nu am reușit să o băgăm în poartă. Presiunea există și va mai fi. Alegerile n-au fost extraordinare la finalizare, m-am uitat și la Selmani, și la Abdallah. Mă refer la deciziile lor de a juca într-un fel sau altul mingea. Selmani mai are nevoie de timp

Post Top Ad


Jaime Penedo: "Ţin foarte mult la echipă! Vreau să rămân"

[starttext]

Decizie de ultimă oră luată de un jucător al lui Dinamo | Mesaj clar pentru conducere: "Ţin foarte mult la echipă! Vreau să rămân"Jaime Penedo e de acord să rămână la Dinamo şi ar spune da în momentul în care clubul i-ar propune prelungirea contractului care expiră în această vară."Fanii înfocaţi ai lui Dinamo te fac să simţi ceea ce simt ei. Ştiu că nu sunt mulţumiţi, că nu le place să-şi vadă echipa în play-out, e normal. Despre fani am doar cuvinte bune, am primit şi critici, şi laude în aceşti doi ani, dar e o galerie care îşi iubeşte echipa, culorile, istoria, tradiţia şi te face să simţi asta. Când eşti parte din familia asta ai o responsabilitate, iar mie îmi place mult.

Pentru mine, atmosfera e mereu bună. Acum se întâmplă ceva, nu mai vin la stadion, dar îţi arată că nu le place ce se întâmplă, că echipa e în play-out se reflectă în numărul de spectatori. Anul viitor, Dinamo trebuie să câştige ceva, iar asta m-ar motiva foarte mult. Anul ăsta, sunt mulţumit că merg la Mondial, dar marele meu regret e că nu am câştigat nimic cu echipa mea de club.


Bineînţeles, voi ţine cont de dorinţa lui Dinamo în privinţa prelungirii. Pentru mine e o mare satisfacţie, mă face foarte fericit, sunt mândru că Bratu şi clubul vor să continuu aici. Ţin foarte mult la echipă, îmi place ţara. Mi-ar plăcea să continuu", a declarat Penedo pentru Gazetă.

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii