Ultima Postare

Dinamo iese în evidență cu o lovitură de maestru pe piața transferurilor!

  Foto: Profimedia Dinamo este activă pe piața transferurilor, realizând prima mutare semnificativă în mijlocul sezonului:  Cristian Mihail Lixandru, un mijlocaș central format la Petrolul Ploiești, a semnat cu echipa. Andrei  Nicolescu a finalizat deja primul transfer pentru sezonul următor la Dinamo, alăturându-se formației „Ștefan cel Mare” începând din vară. Dinamo a efectuat un transfer semnificativ în mijlocul sezonului! Care este jucătorul nou semnat de „câini”? Echipa condusă de Zeljko Kopic luptă pentru a evita retrogradarea. În meciul de weekend, Dinamo a reușit să învingă cu 1-0 pe Poli Iași, obținând cele trei puncte care o ajută să se distanțeze de ultimele două locuri direct retrogradabile. Andrei Nicolescu a încheiat un acord cu un mijlocaș central în vârstă de 21 de ani. Conform  informațiilor de la Fanatik , Nicolescu a reușit să își asigure serviciile lui Cristian Mihail Lixandru, un mijlocaș provenit din academia Petrolul Ploiești. “Andrei Nicolescu

Post Top Ad






Jaime Penedo: "Ţin foarte mult la echipă! Vreau să rămân"

[starttext]





Decizie de ultimă oră luată de un jucător al lui Dinamo | Mesaj clar pentru conducere: "Ţin foarte mult la echipă! Vreau să rămân"



Jaime Penedo e de acord să rămână la Dinamo şi ar spune da în momentul în care clubul i-ar propune prelungirea contractului care expiră în această vară.



"Fanii înfocaţi ai lui Dinamo te fac să simţi ceea ce simt ei. Ştiu că nu sunt mulţumiţi, că nu le place să-şi vadă echipa în play-out, e normal. Despre fani am doar cuvinte bune, am primit şi critici, şi laude în aceşti doi ani, dar e o galerie care îşi iubeşte echipa, culorile, istoria, tradiţia şi te face să simţi asta. Când eşti parte din familia asta ai o responsabilitate, iar mie îmi place mult.

Pentru mine, atmosfera e mereu bună. Acum se întâmplă ceva, nu mai vin la stadion, dar îţi arată că nu le place ce se întâmplă, că echipa e în play-out se reflectă în numărul de spectatori. Anul viitor, Dinamo trebuie să câştige ceva, iar asta m-ar motiva foarte mult. Anul ăsta, sunt mulţumit că merg la Mondial, dar marele meu regret e că nu am câştigat nimic cu echipa mea de club.


Bineînţeles, voi ţine cont de dorinţa lui Dinamo în privinţa prelungirii. Pentru mine e o mare satisfacţie, mă face foarte fericit, sunt mândru că Bratu şi clubul vor să continuu aici. Ţin foarte mult la echipă, îmi place ţara. Mi-ar plăcea să continuu", a declarat Penedo pentru Gazetă.

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii