Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Jaime Penedo: "Ţin foarte mult la echipă! Vreau să rămân"

[starttext]

Decizie de ultimă oră luată de un jucător al lui Dinamo | Mesaj clar pentru conducere: "Ţin foarte mult la echipă! Vreau să rămân"Jaime Penedo e de acord să rămână la Dinamo şi ar spune da în momentul în care clubul i-ar propune prelungirea contractului care expiră în această vară."Fanii înfocaţi ai lui Dinamo te fac să simţi ceea ce simt ei. Ştiu că nu sunt mulţumiţi, că nu le place să-şi vadă echipa în play-out, e normal. Despre fani am doar cuvinte bune, am primit şi critici, şi laude în aceşti doi ani, dar e o galerie care îşi iubeşte echipa, culorile, istoria, tradiţia şi te face să simţi asta. Când eşti parte din familia asta ai o responsabilitate, iar mie îmi place mult.

Pentru mine, atmosfera e mereu bună. Acum se întâmplă ceva, nu mai vin la stadion, dar îţi arată că nu le place ce se întâmplă, că echipa e în play-out se reflectă în numărul de spectatori. Anul viitor, Dinamo trebuie să câştige ceva, iar asta m-ar motiva foarte mult. Anul ăsta, sunt mulţumit că merg la Mondial, dar marele meu regret e că nu am câştigat nimic cu echipa mea de club.


Bineînţeles, voi ţine cont de dorinţa lui Dinamo în privinţa prelungirii. Pentru mine e o mare satisfacţie, mă face foarte fericit, sunt mândru că Bratu şi clubul vor să continuu aici. Ţin foarte mult la echipă, îmi place ţara. Mi-ar plăcea să continuu", a declarat Penedo pentru Gazetă.

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii