Ultima Postare

Dinamo iese în evidență cu o lovitură de maestru pe piața transferurilor!

  Foto: Profimedia Dinamo este activă pe piața transferurilor, realizând prima mutare semnificativă în mijlocul sezonului:  Cristian Mihail Lixandru, un mijlocaș central format la Petrolul Ploiești, a semnat cu echipa. Andrei  Nicolescu a finalizat deja primul transfer pentru sezonul următor la Dinamo, alăturându-se formației „Ștefan cel Mare” începând din vară. Dinamo a efectuat un transfer semnificativ în mijlocul sezonului! Care este jucătorul nou semnat de „câini”? Echipa condusă de Zeljko Kopic luptă pentru a evita retrogradarea. În meciul de weekend, Dinamo a reușit să învingă cu 1-0 pe Poli Iași, obținând cele trei puncte care o ajută să se distanțeze de ultimele două locuri direct retrogradabile. Andrei Nicolescu a încheiat un acord cu un mijlocaș central în vârstă de 21 de ani. Conform  informațiilor de la Fanatik , Nicolescu a reușit să își asigure serviciile lui Cristian Mihail Lixandru, un mijlocaș provenit din academia Petrolul Ploiești. “Andrei Nicolescu

Post Top Ad






Dorit şi de FCSB, Deian Sorescu a semnat cu Dinamo

[starttext]



deian 1


Dinamo a anunţat azi, pe site-ul oficial, transferul lui Deian Sorescu, de la ASU Poli Timişoara. Conform informaţiilor Digi Sport, Sorescu a semnat pe patru ani şi vine liber de contract din această vară. Fotbalistul va avea un salariu lunar de aproximativ 5.000 de euro.



Transferul lui Sorescu este o lovitură pentru rivala FCSB, cea care, la rândul ei, a vrut să îl aducă sub comanda lui Nicolae Dică pe mijlocaşul ofensiv de 20 de ani.

"FC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, transferul mijlocașului Deian Sorescu (20 de ani) la clubul din Ștefan cel Mare. Născut pe 29 august 1997, Deian Sorescu a debutat în urmă cu doi ani în Liga 1 pentru ACS Poli Timișoara și a evoluat în acest sezon competițional pentru divizionara secundă ASU Poli Timișoara, reuşind 11 goluri și cinci pase decisive în 28 de meciuri din Liga 2.", se arată pe site-ul oficial al grupării din Ştefan cel Mare.

"Deian Sorescu a semnat un contract cu FC Dinamo București până la 30 iunie 2022", a anunțat directorul general al clubului din Ștefan cel Mare, Ionel Dănciulescu, pentru www.fcdinamo.ro.


11 goluri a marcat Sorescu în Liga 2 pentru ASU Poli Timișoara în acest sezon competițional. Noul mijlocaș dinamovist a avut evoluții remarcabile în eșalonul secund, reușind și cinci pase decisive pentru ASU Poli Timișoara.

7 meciuri a evoluat Sorescu pentru ACS Poli Timișoara în Liga 1. A debutat în prima ligă pe 16 mai 2016 în partida Petrolul Ploiești vs ACS Poli Timișoara, scor 3-2.

90 de minute a jucat Sorescu în Cupa României, în acest sezon, pentru divizionara secundă ASU Poli Timișoara. A adunat, de asemena, 90 de minute și în Cupa Ligii, la ACS Poli Timișoara, în meciul câștigat de bănățeni, 2-1 cu FC Viitorul pe 10 august 2016.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii