Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo, decimată înainte de meciul contra Chindiei. Pe cine nu va putea conta Uhrin

 
„Nu ne este frică! Realist vorbind, șansele mai mari sunt să ajungem la baraj. Este foarte greu să scăpăm de baraj, ne-am obișnuit puțin cu ideea, nu are de ce să ne fie frică. Este frustrant că am ajuns în situația asta pentru noi ca și club, din punct de vedere al istoriei. 

Nu cred că lucrurile care s-au întâmplat la alte echipe și depunctările au fost pentru Dinamo, au fost din cauza cluburilor respective, care au greșit" a spus portarul lui Dinamo, Mihai Eșanu. 

Roș-albii ar trebui să obțină 9 puncte în următoare trei runde - Chindia (d), FCU Craiova (a) și Mioveni (d) -, plus că depind de jocul rezultatelor, pentru a visa la o minune. 

„Atâta timp cât există șanse matematice, sperăm la evitarea barajului. Jocul nu putem spune că ne ajută foarte mult, să putem spera că vom câștiga toate meciurile, dar știți că în fotbal se poate întâmplă orice, încercăm să fructificăm aceste șanse la maxim. 

Situația este la fel de grea că anul trecut, dar lotul este diferit. Diferența este mult mai mare față de echipele din față, în comparație cu anul trecut", a comentat Eșanu. 

Este un pic frustrant să citești cu echipele din Liga 2 își doresc să joace cu noi la baraj, dar pe mine nu mă afectează foarte mult. Mă concentrez la ce am de făcut, dacă nu vom reuși să ne atingem obiectivul ,de a scăpa de baraj, sperăm să facem o figură frumoasă la baraj, să nu avem probleme - Mihai Eșanu, portar Dinamo

 „Nu am stat să mă gândesc la partea negativă. Sunt pozitiv din fire, nu am stat să mă gândesc negativ, dacă ar fi să ajungem la retrogradare, ar fi o pată neagră pe C.V., pentru istorie". 

Sunt bine fizic. Orice jucător își dorește să ajungă la echipa națională, mai ales cei care nu au fost la echipa mare, este un vis pentru orice fotbalist

 - Mihai Eșanu, portar Dinamo

„Eu nu știu să fie o problemă între noi, nu s-a certat nimeni cu nimeni. Au ieșit informații din vestiar, știe toată lumea, doar din vestiar se pot auzi anumite lucruri, însă relațiile între noi nu sunt tensionate.


Mereu au fost bune. Vă dați seama că există o anumită teamă să spui ce gândești, dar nu știm de unde pleacă, cine dă afară din casă și nu putem să dăm vină pe cineva. E mai greu să te exprimi liber. Nu cred că ajută cu nimic, nu se întâmplă nimic bine. Dacă dă afară din vestiar ce se discută și se întâmplă ceva bun, ar fi altceva, dar e clar că se întâmplă doar lucruri negative și nu pot să înțeleg", a punctat și Mihai Eșanu.


Mi-ar face mare plăcere să joc pe un nou stadion al lui Dinamo, cred că și suporterii noștri merită un asemenea stadion. Nu garantează nimeni succesul cu un stadion nou, dar atragi mai mulți bani, jucători de valoare, Dinamo poate crește. Am privit ce a fost la Rapid, o atmosferă foarte, foarte frumoasă, un spectacol foarte frumos - Mihai Eșanu, portar Dinamo, potrivit GSP


„În această săptămână am avut jucători care au fost accidentați, precum Torje sau Matei. Răuță și Patriche s-au antrenat abia de ieri, iar Jovanovic de de câteva zile.  Încercăm să facem tot ce putem, încercăm să-i facem pe toți să fie apți de joc. Nu știu dacă îi voi folosi. 

Torje și Matei nu vor juca cu siguranță, încă sunt accidentați. Nici Azankpo nu va juca. Are mici probleme. Poate va fi în echipă săptămâna viitoare. Filip e OK. Dacă nu va avea azi probleme, va juca 90%.

Avem mulți jucători cu probleme. Așa e de când am venit aici. Am încercat să trecem peste. Trebuie să punem pe teren cei mai buni jucători pe care-i avem la dispoziție. Nu știu dacă vom juca în 4-4-2 sau 4-2-3-1. Dar asta e situația și trebuie să facem tot ce putem pentru a câștiga.

Trebuie să ne antrenăm mai mult. În această pauză nu am făcut antrenamentele așa cum vrut pentru că după meciul cu Sepsi am avut mulți jucători accidentați. În meciul cu Sepsi am schimbat mulți jucători din cauza accidentărilor. Asta îmi dă tactica peste cap.

VIDEO - Mihai Eșanu: „Ne-am obișnuit cu ideea barajului”

Acest meci este unul important, jucăm cu o echipă bună, care se apără bine. Nu primește multe goluri. Dacă vrem să câștigăm, trebuie să avem calitate în atac. Acum trebuie să luăm fiecare meci în parte”, a spus Uhrin la conferința de presă, potrivit GSP

VIDEO - Dinamo a câștigat la masa verde derby-ul cu Steaua

Comentarii