Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dănuț Lupu, răbufnire în direct: „Serios, îl plângem pe Negoiță? El nu e pe minus!”
Dănuț Lupu nu-l menajează pe Ionuț Negoiță, conducătorul lui Dinamo

Dănuț Lupu (53 de ani), fost mare jucător al lui Dinamo, a declarat că Ionuț Negoiță (46) nu vrea, de fapt, să vândă clubul și că nu ar trebui să fie compătimit.

Lupu își dorește ca formația din Ștefan cel Mare să fie preluată de un om potent din punct de vedere financiar, însă nu crede în ultimele zvonuri legate de posibilul interes al unor investitori spanioli.

DINAMO. Dănuț Lupu: „Negoiță nu vrea să vândă!”
„Un om serios, dacă vrea să cumpere ceva, cere niște acte și nu spune nimic până la semnare. Astea sunt povești, că X, Y, Z vrea să cumpere Dinamo. În Andone am încredere deplină, dar nu el cumpără Dinamo. Domnul Negoiță o să facă eforturi și o să plătească în continuare. De bine, de rău, mai vinde un copil, își ia drepturile TV. Serios? Îl plângem pe domnul Negoiță? El nu dă Dinamo, vrea 4 milioane. Nu poți să spui că nu mai vrei clubul, dar că vrei 4 milioane.

Datoriile nu sunt făcute de mine, sunt făcute de el. Negoiță nu e pe minus la Dinamo. Nu vrea să vândă! Dacă ar fi vrut, nu ar mai fi cerut datoriile pentru firmele lui. Eu cumpăr Dinamo și trebuie să plătesc gazonul de la Săftica? În sistemul ăsta, cu aceleași salarii, era să câștigăm titlul. Numai că Dinamo era condus de alții. Negoiță nu are ce să facă, ce vină are el? El știe câți bani are de dat la finalul lunii. 

Nu a făcut el echipa, nu a adus el jucătorii. A fost credul și a avut încredere în cine nu trebuia, începând de la domnul Anghelache.Ultimele plecări de la Dinamo s-au făcut în disperarea lui Bălănescu. Eu nu cred că domnul Negoiță ar fi acceptat acei bani pe Nistor. Eu îmi doresc ca cineva să vină să ia Dinamo, pentru că știți foarte bine ce înseamnă Dinamo pentru fotbalul românesc”, a declarat Lupu, conform digisport.ro.

Lupu a lucrat ultima oară la Dinamo în departamentul de scouting, dar a plecat după mai multe contre cu conducerea.
2 trofee
a câștigat Lupu cu Dinamo: Cupa și Campionatul României în sezonul 1989/1990

25 de goluri
în 136 de meciuri a marcat Lupu pentru „câini" în Liga 1, în trei perioade: 1987-1990, 1995-1997 și 2000-2001
sursa: www.gsp.ro
Comentarii