Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Fratele lui Patrick Ekeng, Jacques Albert Ekeng, a decis să se înscrie în programul DDB


Fanii din Peluza Cătălin Hîldan vor să cumpere Dinamo


Suporterii continuă să strângă bani pentru Dinamo. De fapt, ei sunt singurii dintre potențialii investitori care fac ceva concret. Jacques Albert Ekeng, fratele lui Patrick Ekeng, a decis să se înscrie în programul DDB pentru ca numele familiei să apară printre socios!

S-au strâns peste 6.100 de membri în programul socios DDB, iar fanii au prezentat în această dimineață o inițiativă de suflet, care i-a impresionat și mai mult pe susținătorii cauzei și-ai clubului.  Fanii au 10 la sută acum din acțiunile clubului, mai primesc 10 la sută la începutul lunii august pentru banii creditați, în condițiile în care nu va sosi niciun investitor serios care să preia Dinamo.

Unul dintre numele ce impun respect pentru „câini", Patrick Ekeng, a revenit în actualitate, la 4 ani de la dispariția lui, pe terenul de fotbal, la meciul cu Viitorul (3-3) din 6 mai 2016. Fratele său, Jacques Albert Ekeng, a decis să se înscrie în programul DDB pentru ca numele familiei să apară printre socios!

„În mod normal postarea aceasta ar trebui să fie fără cuvinte. Pentru că gestul lui Jacques Albert Ekeng este mai presus de orice am putea descrie prin vorbe. Informația a apărut pe pagina avocatului Vlad Hosu aseară la o oră foarte înaintată. Ne-a uimit, ne-a răscolit, ne-a lăsat fără cuvinte. Ne-am întrebat mereu cu o durere vinovată, oare ce am fi putut face pentru a evita tragedia de atunci... Dacă am fi știut... Am fi sărit gardul și am fi întrerupt meciul. L-am fi oprit chiar și pentru totdeauna dacă asta ar fi schimbat ceva", a fost prima reacție a membrilor galeriei PCH.

„Familia lui Patrick a ales să facă exact gestul care o ține acum pe Dinamo în viață. Un gest mai mare decât toate cuvintele noastre și decât toate sumele de bani. Un gest care arată de ce Patrick era deosebit. Pentru că provenea dintr-o familie cu astfel de oameni. De 6 luni toate postările de aici se încheie cu un link... Acum nu va fi niciun link. Nu știm cum o fi dat de el Jacques Albert, dar dacă el l-a găsit, înseamnă că și noi putem. Notre respect, chère famille Ekeng! Noi spunem că în viața asta mai avem ceva de făcut, dar Patrick ne arată că el face asta și dincolo de viață și dincolo de moarte", au mai spus suporterii.

„Ultimele bătăi ale inimii lui Patrick lui Patrick au fost pentru Dinamo. Ultima lui suflare a fost în tricoul lui Dinamo. Patrick a fost "câine până la moarte". Patrick a devenit Dinamo. Și memoria lui va fi vie atâta timp cât Dinamo va fi în viață"
Comunicat PCH
sursa: www.gsp.ro

Comentarii