Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Fratele lui Patrick Ekeng, Jacques Albert Ekeng, a decis să se înscrie în programul DDB






Fanii din Peluza Cătălin Hîldan vor să cumpere Dinamo






Suporterii continuă să strângă bani pentru Dinamo. De fapt, ei sunt singurii dintre potențialii investitori care fac ceva concret. Jacques Albert Ekeng, fratele lui Patrick Ekeng, a decis să se înscrie în programul DDB pentru ca numele familiei să apară printre socios!

S-au strâns peste 6.100 de membri în programul socios DDB, iar fanii au prezentat în această dimineață o inițiativă de suflet, care i-a impresionat și mai mult pe susținătorii cauzei și-ai clubului.  Fanii au 10 la sută acum din acțiunile clubului, mai primesc 10 la sută la începutul lunii august pentru banii creditați, în condițiile în care nu va sosi niciun investitor serios care să preia Dinamo.

Unul dintre numele ce impun respect pentru „câini", Patrick Ekeng, a revenit în actualitate, la 4 ani de la dispariția lui, pe terenul de fotbal, la meciul cu Viitorul (3-3) din 6 mai 2016. Fratele său, Jacques Albert Ekeng, a decis să se înscrie în programul DDB pentru ca numele familiei să apară printre socios!

„În mod normal postarea aceasta ar trebui să fie fără cuvinte. Pentru că gestul lui Jacques Albert Ekeng este mai presus de orice am putea descrie prin vorbe. Informația a apărut pe pagina avocatului Vlad Hosu aseară la o oră foarte înaintată. Ne-a uimit, ne-a răscolit, ne-a lăsat fără cuvinte. Ne-am întrebat mereu cu o durere vinovată, oare ce am fi putut face pentru a evita tragedia de atunci... Dacă am fi știut... Am fi sărit gardul și am fi întrerupt meciul. L-am fi oprit chiar și pentru totdeauna dacă asta ar fi schimbat ceva", a fost prima reacție a membrilor galeriei PCH.

„Familia lui Patrick a ales să facă exact gestul care o ține acum pe Dinamo în viață. Un gest mai mare decât toate cuvintele noastre și decât toate sumele de bani. Un gest care arată de ce Patrick era deosebit. Pentru că provenea dintr-o familie cu astfel de oameni. De 6 luni toate postările de aici se încheie cu un link... Acum nu va fi niciun link. Nu știm cum o fi dat de el Jacques Albert, dar dacă el l-a găsit, înseamnă că și noi putem. Notre respect, chère famille Ekeng! Noi spunem că în viața asta mai avem ceva de făcut, dar Patrick ne arată că el face asta și dincolo de viață și dincolo de moarte", au mai spus suporterii.

„Ultimele bătăi ale inimii lui Patrick lui Patrick au fost pentru Dinamo. Ultima lui suflare a fost în tricoul lui Dinamo. Patrick a fost "câine până la moarte". Patrick a devenit Dinamo. Și memoria lui va fi vie atâta timp cât Dinamo va fi în viață"
Comunicat PCH




sursa: www.gsp.ro

Comentarii