Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ionuț Negoiță, aproape să ajungă la o înțelegere pentru cedarea lui Dinamo » Negocieri avansate cu un alt investitor spaniol

Ionuț Negoiță ar putea să vândă pachetul majoritar de acțiuni al lui Dinamo către Juan Jose Morelo Marin
Ionuț Negoiță (46 de ani) se află într-un stadiu avansat al negocierilor pentru vânzarea clubului Dinamo cu spaniolul Juan Jose Morelo Marin.

Deși varianta fondului de investiții condus de Herminio Menendez a picat, pentru finanțatorul lui Dinamo încă se întrevede lumina de la capătul tunelului: Prosport scrie că Negoiță este aproape de a ajunge la o înțelegere cu Juan Jose Morelo Marin.

În urmă cu câteva zile, Negoiță dădea de înțeles că se află în pline tratative cu un alt spaniol decât Herminio Menendez: „Mai e cineva tot de prin Spania, care acum vreo două zile a dat de noi, le-am livrat şi lor ce îi interesează. O familie cu posibilităţi care nu e străină de fotbal, stă prin Elveţia şi a mai investit şi ar vrea să se implice”.

Acum, s-a aflat că persoana despre care Negoiță vorbea este Juan Jose Morelo Marin, investitor cu legături cu clubul Getafe.

Care sunt șansele ca Juan Jose Morelo Marin să preia Dinamo
Se pare că investitorul spaniol este cu adevărat interesat să preia echipa bucureșteană, fapt de care Ionuț Negoiță s-a convins și, ca urmare, i-ar fi cerut acestuia o garanție de 200.000 de euro pentru exclusivitate în raport cu Dinamo.

Asta înseamnă că în eventualitatea în care spaniolul ar achita această sumă, Negoiță ar renunța la orice alte discuții de vânzare a clubului. Părțile implicate se apropie de a ajunge la o înțelegere, iar sursa citată scrie că săptămâna viitoare pachetul majoritar de acțiuni al lui Dinamo ar putea fi cedat oficial de către Negoiță!

sursa: www.gsp.ro


 

Comentarii