Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


O nouă problemă pentru dinamovişti:"Va fi nevoie de bani pentru teste!"ionut negoita
Veşti bune pentru dinamovişti - chiar când se vorbeşte concret despre reluarea Ligii 1, jucătorilor le-au mai intrat bani în cont. Ionel Dănciulescu a dat de înţeles că şi Ionuţ Negoiţă a dat bani din buzunar, nu doar suporterii.


"S-au plătit salariile pe o luna. Nu cred că ajungeau 50 de mii de euro de la suporteri pentru salariile pe o lună, sunt salarii destul de mari la Dinamo, sunt unele şi peste 10 mii de euro.

S-au plătit salariile pe luna ianuarie, acum jucătorii nu-şi mai pot depune memorii să devină jucători liberi. sunt 3 luni, dar între ele e şi perioada aia în care au fost în şomaj tehnic!," a dezvăluit Ionel Dănciulescu la Fotbal Club.  

Baza de la Săftica, în curăţenie generală înainte de reluarea pregătirilor
Directorul sportiv al alb-roşiilor a precizat că se fac pregătiri pentru ca jucătorii să intre în cantonament la Săftica. Ionel Dănciulescu este îngrijorat de costurile pentru respectarea protocolului impus de guvern. 

"Deocamdată nu a făcut nimeni niciun antrenament pentru că noi suntem în şomaj tehnic. Acum se face o curăţenie generală la Săftica. Noi avem un teren foarte mare pe care îl poţi împărţi în două şi alt teren sintetic, deci sunt trei variante.

Cu testele va fi o problemă, va fi nevoie de mulţi bani. Dar norocul nostru e că avem un cantonament izolat, iar jucătorii pot sta singuri în cameră," a mai spus Dănciulescu. 

sursa: www.digisport.ro

Comentarii