Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


PCH, anunț de ultim moment: "Suntem aproape de ușa rotativă de la RIN. Vom elibera clubul!”

Ultrașii lui Dinamo vor să preia puterea de la Ionuț Negoiță. foto: Guliver/Getty Images
După ce membrii programului „Doar Dinamo București” au anunțat că au strâns banii necesari ca roș-albii să ia licența, ultrașii din PCH au făcut un anunț important joi seara. 

De-a lungul timpului, numeroși oameni de afaceri s-au aflat în tratative cu Ionuț Negoiță pentru preluarea lui Dinamo, însă negocierile nu și-au găsit niciodată o finalitate pozitivă. Reprezentanții PCH afirmă răspicat că sunt gata să preia clubul din mâinile lui Negoiță. 

„10.000 DE CÂINI CARE VOR SALVA DINAMO! Eşti şi tu printre ei? Imaginaţi-vă că între Şos. Ştefan Cel Mare şi Dinamo sunt 10.000 de paşi. Am parcurs deja 5.300 de paşi. Am trecut de jumătatea drumului. Sunteți hotărâți să mergem mai departe?

Vom mai permite mult altora să spună că ”nimeni nu e interesat să preia Dinamo”?  10.000 de membri nu înseamnă doar 10.000 de cotizaţii. Înseamnă sponsori, înseamnă între 100 şi 200 de firme care vor veni alături de noi. Pe un tricou care se vinde în 10.000 de exemplare va fi bătaie mare pentru fiecare centimetru pătrat ocupat de sponsori. 

Un marketing sănătos va aduce bani mulţi pentru club. Un marketing sănătos va aduce bani mulţi pentru club. Dacă actualul acţionar majoritar a ţinut echipa fără să mai bage vreun ban, noi care ţinem echipa în viaţă de jumătate de an din banii noştri, cu siguranţă PUTEM FACE MAI MULT. 

Încă 4700 de paşi şi suntem la uşa rotativă de la RIN. Vom elibera Clubul şi VOM LUPTA SĂ-L RIDICĂM ŞI SĂ-L FACEM MARE CUM A FOST. Dacă între timp un investitor puternic are inteligenţa de a vedea mina de aur pe care o reprezintă FENOMENUL DINAMO, atunci SĂ VINĂ! 

Dinamo nu înseamnă Negoiţă! Dinamo nu e fără valoare! PENTRU NOI DINAMO NU A COSTAT NICIODATĂ 1 LEU! DINAMO SUNTEM NOI! Şi pentru noi DINAMO ESTE VIAŢA” - Comunicat PCH

DDB a plătit licența
Până să se decidă spaniolii dacă vor lua pachetul de 82 la sută de la patronul "câinilor", fanii din programul socios au sărit să salveze gruparea din Ștefan cel Mare după Apocalipsa anunțată de Negoiță.sursa: www.gsp.ro

Comentarii