Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Ricardo Grigore, îşi aşteaptă salariile restante, la fel ca ceilalţi colegi ai săi




EXCLUSIV | Eterna problemă la Dinamo! Ricardo Grigore, resemnat după ce ghinionul a lovit din nou: "Nu ai cum să te opui. Este starea de urgenţă"




Fundaşul lui Dinamo, Ricardo Grigore, îşi aşteaptă salariile restante, la fel ca ceilalţi colegi ai săi. Totuşi, fundaşul se aşteaptă o reduceri salariale şi la clubul din "Ştefan cel Mare".


Dinamovistul a plecat din Bucureşti, dar respectă programul echipei: "Acasă, de fapt la munte, pentru că sunt plecat la munte cu Robert Moldoveanu şi ne-am adăpostit aici. Ne pregătit şi, totodată, ne bucurăm şi de scurta asta vacanţă, dar dorim să începem cât mai repde antrenamentele pentru că deja nu mai avem răbdare în casă.

La începutul fiecărei săptămâni primim un program de pregătire şi nici ei deocamdată nu ştiu nimic, pentru că aşteaptă să vadă ce zic autorităţile. Nu suntem siguri dacă vom începe pregătirile cum s-a spus acum pe 16 aprilie. Dar nu avem ce face, trebuie să sperăm că vom începe cât mai devreme, pentru că este o situaţie unică ceea ce se întâmplă acum, nu cred că a mai fost vreodată şi este un moment greu pentru toată lumea, nu numai pentru noi", a declarat Ricardo Grigore pentru Telekom Sport. 


 
De asemenea, Ricardo Grigore aşteaptă pasul conducerii în privinţa salariilor: "Aşteptăm să ne primim salariile restante care vor intra săptămânile acestea am înţeles şi mai departe cu partea cu înjumătăţirea salriilor nu ştiu, pentru că nu mă pricep din punctul ăsta de vedere. Asta ne dorim şi noi (n.r. – primirea salariilor), asta aşteptăm. Mai departe, ce se va întâmpla cu 75 la sută, părerea mea cred că ar fi un lucru care nu ai cum să te opui din moment ce în ţară este starea de urgenţă. Dacă este legea aşa. Am primit o hârtie, dar deocamdată nu ştim nimic. Aşteptăm să vedem ce se va întâmpla. Sincer să fiu nu mă pricep la lucrurile acestea cu semnarea contractelor.

Cu impresarii mă consult, unii dintre noi au cerut şi părerea avocaţilor. Acum rămâne de văzut ce se va întâmpla. Sincer să îţi spun nu îmi place să mă gândesc la lucrurile astea, îmi doresc cât mai repede să reluăm pregătirile şi să se şteargă cu buretele tot ce a fost până acum şi să reluăm campionatul, pentru că este foarte greu fără fotbal", a mai spus fundaşul. 

 


sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii