Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ricardo Grigore, îşi aşteaptă salariile restante, la fel ca ceilalţi colegi ai săi
EXCLUSIV | Eterna problemă la Dinamo! Ricardo Grigore, resemnat după ce ghinionul a lovit din nou: "Nu ai cum să te opui. Este starea de urgenţă"
Fundaşul lui Dinamo, Ricardo Grigore, îşi aşteaptă salariile restante, la fel ca ceilalţi colegi ai săi. Totuşi, fundaşul se aşteaptă o reduceri salariale şi la clubul din "Ştefan cel Mare".


Dinamovistul a plecat din Bucureşti, dar respectă programul echipei: "Acasă, de fapt la munte, pentru că sunt plecat la munte cu Robert Moldoveanu şi ne-am adăpostit aici. Ne pregătit şi, totodată, ne bucurăm şi de scurta asta vacanţă, dar dorim să începem cât mai repde antrenamentele pentru că deja nu mai avem răbdare în casă.

La începutul fiecărei săptămâni primim un program de pregătire şi nici ei deocamdată nu ştiu nimic, pentru că aşteaptă să vadă ce zic autorităţile. Nu suntem siguri dacă vom începe pregătirile cum s-a spus acum pe 16 aprilie. Dar nu avem ce face, trebuie să sperăm că vom începe cât mai devreme, pentru că este o situaţie unică ceea ce se întâmplă acum, nu cred că a mai fost vreodată şi este un moment greu pentru toată lumea, nu numai pentru noi", a declarat Ricardo Grigore pentru Telekom Sport. 


 
De asemenea, Ricardo Grigore aşteaptă pasul conducerii în privinţa salariilor: "Aşteptăm să ne primim salariile restante care vor intra săptămânile acestea am înţeles şi mai departe cu partea cu înjumătăţirea salriilor nu ştiu, pentru că nu mă pricep din punctul ăsta de vedere. Asta ne dorim şi noi (n.r. – primirea salariilor), asta aşteptăm. Mai departe, ce se va întâmpla cu 75 la sută, părerea mea cred că ar fi un lucru care nu ai cum să te opui din moment ce în ţară este starea de urgenţă. Dacă este legea aşa. Am primit o hârtie, dar deocamdată nu ştim nimic. Aşteptăm să vedem ce se va întâmpla. Sincer să fiu nu mă pricep la lucrurile acestea cu semnarea contractelor.

Cu impresarii mă consult, unii dintre noi au cerut şi părerea avocaţilor. Acum rămâne de văzut ce se va întâmpla. Sincer să îţi spun nu îmi place să mă gândesc la lucrurile astea, îmi doresc cât mai repede să reluăm pregătirile şi să se şteargă cu buretele tot ce a fost până acum şi să reluăm campionatul, pentru că este foarte greu fără fotbal", a mai spus fundaşul. 

 


sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii