Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad






Ricardo Grigore: "Ar fi un vis devenit realitate să câştigăm un trofeu anul acesta"











„Ar fi un vis devenit realitate”. Dinamoviştii revin la antrenamente cu un singur gând | EXCLUSIV







Vestea reînceperii antrenamentelor îi bucură enorm pe dinamovişti. Fotbaliştii lui Adrian Mihalcea se gândesc însă mai degrabă la meciurile din Cupa României decât la cele din Liga 1. Ricardo Grigore vrea să le facă un cadou fanilor după ce au ratat calificarea în play-off şi să aducă în Ştefan cel Mare primul trofeu după trei ani.


Dinamo a câştigat ultimul trofeu în 2017, atunci când s-a impus în ultima ediţie a Cupei Ligii. Cupa României îi lipseşte însă din 2012, iar campionatul din 2007.

În acest sezon, roş-albii nu mai pot cuceri decât Cupa. Noua echipă a lui Adrian Mihalcea este pe locul 4 în play-out, dar este calificată în penultimul act al „competiţiei surprizelor”.

„Vestea că vom relua antrenamentele m-a bucurat foarte mult pentru că aşteptam de foarte mult timp această veste şi eram nerăbdător să începem cât mai repede pregătirea.

Mă bucur tare mult că a venit acum şi sper din tot sufletul să ne pregătim foarte bine în timpul cât a mai rămas până la reluarea campionatului pentru că ne va aştepta un campionat greu şi mai ales Cupa României care, după părerea mea, este o oportunitate foarte bună să ne calificăm în finală şi de ce nu să câştigăm finala.


 
Ar fi un vis devenit realitate să câştigăm un trofeu anul acesta, având în vedere ce s-a întâmplat în acest an la club”, a declarat Ricardo Grigore pentru Telekom Sport.

13 Cupe ale României are Dinamo în palmares. În semifinalele actualei ediţii au mai ajuns FCSB, Poli Iaşi şi Sepsi.




sursa: www.telekomsport.ro









Comentarii