Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Gabriel Moura la Dinamo!











Dinamo îl va aconta pe fundașul dreapta Gabriel Moura (31 de ani), ultima oară la Sepsi Sfântu Gheorghe. Clubul roș-alb e în plin proces de consolidare a lotului pentru noul sezon.




Cele două părți sunt în discuții avansate, fotbalistul aflându-se deja în cantonamentul lui Dinamo de la Marbella (Spania). Brazilianul, liber de contract, va semna în perioada imediat următoare înțelegerea cu gruparea din „Ștefan cel Mare”.

Eugen Neagoe, noul antrenor al dinamoviștilor, îl cunoaște bine pe Moura din perioada de la Sepsi, unde l-a antrenat în ultimul sezon. Brazilianul evolua pentru covăsneni din vara lui 2018.

35 de meciuri
a bifat Gabriel Moura pentru Sepsi în sezonul trecut

Gabriel Rodrigues de Moura evoluează pe postul de fundaș dreapta și a jucat de-a lungul carierei la Guarany, Mirandela, Penafiel, Gil Vicente, Anorthosis Famagusta și Sepsi Sfântu Gheorghe.

Portarul Cătălin Straton, fundașii Florin Bejan și Andrei Sin, mijlocașul Alexandru Răuță și atacantul Slavko Perovic sunt noutățile de până acum din lotul lui Dinamo.



sursa: www.gsp.ro

Comentarii