Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Florin Prunea a anunțat în direct încă 3 transferuri la Dinamo: ''Unul e deja rezolvat”













Moderatorul Costin Ștucan și jurnalistul GSP Sergiu Alexandru au analizat la GSP LIVE cele mai importante subiecte ale zilei.

Printre subiectele zilei s-au numărat ideea lui Gigi Becali de a face biserică în baza de antrenament și de a colabora cu Alexandru Tudor, venirea lui Florin Prunea la Dinamo și situația de la U Cluj și Hermannstadt după barajul pentru Liga 1 în care sibienii și-au asigurat locul pentru la anul.

În plus, din Italia, trimisul special GSP Răzvan Luțac ne-a explicat în direct care e atmosfera în cantonamentul echipei de tineret.

Florin Prunea: „Azi sper să rezolvăm 1-2 transferuri”
Florin Prunea, noul manager general al lui Dinamo, a intervenit prin telefon și a dat detalii despre transferurile pregătite de club. Pe lângă Răuță și Straton, fostul portar a precizat că echipa a mai rezolvat o achiziție și a menționat că azi s-ar pute face alte două mutări, dar nu a vrut să dea vreun nume.

„Ieri, în prima zi de muncă, am stat împreună de la ora 9 dimineața. Astăzi la fel. Vom sta până seara. Urmărim jucători, primim oferte, analizăm! Știm exact pe ce poziții ne trebuie jucători. Nu vom intra în licitații pentru jucători.

Avem un buget de transferuri și ne vom încadra în el. Bugetul e în funcție de jucători. În unii se investește o sumă de transfer, alții vor primi o primă de instalare.

Sunt multe transferuri aproape de a fi realizate. Am făcut deja 3 transferuri. Vă pot zice doar de Cătălin Straton și de Alexandru Răuță. Sper ca azi să închidem unul sau două transferuri. Lucrăm la asta”, a declarat Prunea la GSP LIVE.



sursa: www.gsp.ro

Comentarii