Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Nu doar Mircea Rednic e interesat să cumpere Dinamo! Lista celor care vor să investească e mai mare












Nu doar Mircea Rednic e interesat să cumpere clubul Dinamo de la Ionuț Negoiță. Lista celor interesați, mai bine spus ai celor care au întrebat vizavi de subiectul preluării clubului, s-a mărit în ultima vreme.


Dinamo a deschis tarabă.

În plin război civil cu suporterii, Ionuț Negoiță vrea să vândă clubul sau, mai bine zis, procente din el. Acum, e promoție.

3 MILIOANE DE EURO PENTRU 51 LA SUTĂ SAU 3,7 MILIOANE DE EURO PENTRU 67 LA SUTĂ, CU PLATA ÎN RATE
Dar în orice situație, să-și păstreze și el procente sau o funcție în club, să aibă un vot, important.

În afara lui Mircea Rednic mai sunt Horia Sabo, recomandat de Florin Prunea, mai mulți oameni de afaceri din India, recomandați de Adrian Mutu, dar și Claudiu Florică, un controversat om de afaceri român.

Primii care și-au arătat disponibilitatea de a prelua clubul, în primăvara 2018, sunt cei din Asociația „Dinamoviști pentru Dinamo”, susținuți de mulți suporteri din România și din Diaspora.

Ieri, Gsp.ro a prezentat oferta făcută lui Rednic. Mircea este susținut de nucleul dur al Pch-ului în demersul lui de a prelua clubul, dar sursele ziarului au prezentat azi-noapte motivele pentru care "Puriul" nu ar dori să-și pună economiile la bătaie.




sursa: www.gsp.ro

Comentarii