Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






OFICIAL Dinamo l-a transferat pe Florin Bejan











Dinamo a anunțat azi transferul fundașului central Florin Bejan, 28 de ani, care în sezonul trecut a jucat la Astra.




„Câinii” continuă achizițiile, iar echipa antrenată de Eugen Neagoe a oficializat transferul lui Florin Bejan. Fundașul vine din postura de jucător liber de contract, după ce și-a încheiat înțelegerea cu Astra.

Bejan, crescut la FCSB, este al patrulea transfer perfectat în această vară, după cel al portarului Cătălin Straton, venit de la retrogradata Dunărea Călărași, al mijlocașului Alexandru Răuță, adus de la FC Voluntari și al mijlocașului Andrei Sin, de la Poli Iași.

„Florin Bejan la Dinamo București Fundașul central Florin Bejan, ultima oară la Astra Giurgiu, a semnat un contract cu FC Dinamo București și s-a alăturat lotului pregătit de antrenorul principal Eugen Neagoe în cantonamentul de la Săftica.

Născut pe 28 martie 1991, la Mangalia, Florin Bejan a evoluat în carieră pentru echipa secundă a celor de la FCSB, Viitorul Constanța, ASA Tg. Mureș, MKS Cracovia, Concordia Chiajna și Astra Giurgiu.

Bine ai venit, Florin Bejan!
Împreună pe Arena Națională!”
comunicat Dinamo

28
de meciuri are Bejan în sezonul 2018-2019 la Astra, 1 gol marcat, plus 2 cartonașe roșii și 7 galbene încasate.

750.000 €
este cota lui Florin Bejan conform transfermarkt.de

4,5
e media notelor lui Florin Bejan, fundașul cu cea mai mică medie din Liga 1

150
de partide a adunat Florin Bejan în Liga 1 pentru Viitorul Constanța, ASA Tg. Mureș, Concordia Chiajna și Astra Giurgiu. În prima ligă a Poloniei a jucat 12 jocuri pentru MKS Cracovia.

JUCĂTORUL A FOST ACUZAT DE BLAT
În luna martie, FCSB s-a impus în deplasarea de la Astra, scor 2-0. Cristi Balaj, fost arbitru internațional, în prezent analist la TV Telekom Sport și președinte al Agenției Naționale Anti-Doping, a afirmat că pe teren s-au întâmplat lucruri „dubioase”.

„Am mai avut impresia că există meciuri dubioase și când eram arbitru, doar că nu aveam dovezi. Am mai simțit astfel de meciuri. E dubios. Am anumite semne de întrebare. Văd marcajul de la primul gol. E inexistent. Inițial e bună poziționarea, apoi se îndepărtează de Gnohere. Nu ai niciun adversar în fața ta. Era în dreapta lui, știa unde e, apoi vine spre Bejan. Ce faci acolo?! Astra îmi place mult, dar eu nu i-am văzut niciodată jucând așa”, a spus Balaj, care a analizat apoi prestația lui Bejan.





sursa: www.gsp.ro

Comentarii