Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Kevin Bru, fără secrete în fața fanilor: ''Văd și creez culoare, sunt cu matematica”








Kevin Bru a semnat  cu Dinamo pe un an // FOTO: Cristi Preda





Kevin Bru, noul transfer al lui Dinamo, recomandat ca un optar ce poate face diferența, box-to-box, s-a destăinuit Gazetei Sporturilor și face contactul cu fotbalul românesc.

Jurnaliștii GSP Eduard Apostol (reporter) și Cristi Preda (foto) sunt în Spania și transmit cele mai noi informații din cantonamentul lui Dinamo
Kevin Bru, 30 de ani, e parte din noile transferuri cu care Dinamo vrea să facă uitat sezonul negru, precedent. Mijlocașul central, căpitan al naționalei statului Mauritius, a început de ieri antrenamentele cu roș-albii, însă a făcut doar stretching cu coechipierii, în rest s-a pregătit separat sub comanda secundului Sebastian Moga.

Probabil, va fi menajat diseară, în amicalul cu FC Brunus, echipă nou înființată în Gibraltar, în al doilea meci de verificare al "câinilor" la Marbella. Bru va juca sigur în ultima partidă din Spania, cu Wigan, de pe 3 iulie.

Kevin s-a prezentat fanilor dinamoviști și-a fost surprins când a auzit că a semnat cu o echipă ce-și poate schimba patronatul! Fotbalistul a jucat ultima oară la Apollon Limassol, inclusiv în Europa League, într-o grupă cu Eintracht Frankfurt, Marseille și Lazio. 




 FOTO: Cristi Preda
sursa: www.gsp.ro

Comentarii