Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Rednic: "Trebuie să dau bani unui om care și-a bătut joc de mine!"












Ionuț Negoiță susține că i-a făcut o ofertă scrisă lui Mircea Rednic. Omul de afaceri i-a propus antrenorului să-i dea, în rate, 3 milioane de euro pentru 51% din club și așteaptă încă răspunsul tehnicianului de 57 de ani.

Mircea Rednic a oferit o nouă reacție cu privire la propunerea lui Ionuț Negoiță.

"Și ca să fie clar! Mi-a făcut aceeași ofertă din noiembrie, nu e nicio promoție. Aceleași discuții, n-au fost alți bani, tot la 3 milioane. Dar cu tot cu datorii se depășește suma de 5 milioane și jumătate. Pentru că Negoiță rămâne cu acțiunile, dar nu plătește nici măcar un euro din datorii, trebuie să le plătesc eu. Iar ca să investesc să mă bat la titlu și la cupe europene, că eu nu vin să mă fac de râs, se ajunge la 10 milioane de euro.


Bun, deci eu trebuie să dau bani unui om care și-a bătut joc de mine și mă cam doare sufletul, sincer vă spun. Au dat afară sau i-au determinat să plece pe toți oamenii buni din club", a spus Mircea Rednic pentru doardinamo.ro.

Mircea Rednic nu s-a oprit cu declarațiile acide la adresa lui Ionuț Negoiță.

"Și m-a mai deranjat ceva. Eu am discutat cu Negoiță. Și mi-a spus în felul următor, că trebuie să-i cer acordul la orice acțiune iau. Adică dacă eu vreau să iau 1 milion de euro pe Montini, poate să vină Negoiță și să-mi spună să nu-l vând cu 1 milion, ci cu 2, și să cadă afacerea. Eu nu pot să-l vând fără acordul lui. Nu contează dacă iau 51% sau 67%, în ambele variante trebuie să-i cer acordul. Dar vă dați seama că dacă rămâne cu 40% va fi și mai rău. Și el stă bine mersi la Rin", a mai spus Mircea Rednic.

 ”I-am făcut ofertă scrisă!” Dinamo, scoasă la vânzare în rate. Ionuț Negoiță așteaptă răspunsul lui Mircea Rednic
”I-am făcut ofertă scrisă lui Rednic. La câteva zile după ce l-am demis, după ce am văzut dorinţa fanilor, am zis că sunt de acord fără discuţie să renunţ la Dinamo. Rednic să se întoarcă, dar cu o condiţie: să cumpere clubul.

Dau Dinamo la jumătate de preţ faţă de ce am discutat acum ceva timp şi la un sfert de preţ faţă de cât am investit. Rednic nu mi-a răspuns încă, am înţeles că a avut şi o intervenţie medicală”, a spus Ionuț Negoiță la "Digi Sport Special".





sursa: www.digisport.ro

Comentarii