Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Prunea îi face toate poftele lui Neagoe: "Vom lua ce ne dorim". De la Dinamo mai pleacă încă trei jucători















Dinamo a plecat luni într-un cantonament în Spania, acolo unde va disputa trei meciuri amicale, iar la plecare, Florin Prunea, noul manager general, a făcut un anunţ care îl va bucura atât pe Eugen Neagoe şi totodată va bucura toată suflarea dinamovistă.

Cu Prunea la Dinamo, "câinii" par să aibă altă mentalitate, astfel, fostul internaţional a anunţat că Dinamo nu va pica plasa echipelor care vor să îşi vândă jucătorii la suprapreţ: "Sunt tratative foarte avansate cu unii jucători, cu alţi jucători nu intrăm în licitaţii. Am găsit un club curat şi vreau să îl păstrez curat din puncte vedere financiar. Piaţa este oarecum blocată. Se discută foarte mult. Preţurile sunt foarte mari. Este normal ca echipele, clubururile mici să profite de acestă regulă de U21 şi să încerce cu un jucător, doi mai buni să îi scoată pe piaţă şi să scoată cât mai mult".

Aşadar, Neagoe va beneficia de orice jucător îşi doreşte: "Vom lua ce ne dorim şi la preţuri care sunt conforme cu realitatea", a anunţat Prunea, care a mai spus că Dinamo are nevoie de patru, cinci jucători.


Din cantonamentul "câinilor" din Spania nu fac parte Reda Jaadi (14 meciuri, un gol), Nabil Jaadi (opt meciuri) şi Athanasios Papazoglou (14 meciuri, patru goluri): "Sunt pe lista de transferuri. În momentul în care vor fi oferte, o să ne punem la masa tratativelor".




sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii