Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Becali, răspuns pentru fanii lui Dinamo

















Giovani Becali a plecat astăzi spre Italia, pentru a susţine România U21 în partida de debut la Euro 2019, împotriva Croaţiei.

Fostul impresar a vorbit despre situaţia tensionată de la Dinamo şi despre revolta pornită de fani după înlocuirea lui Mircea Rednic cu Eugen Neagoe.

Noul tehnician a fost atacat de fani, care l-au văzut pe acesta plecând de la sediul clubului într-o maşină ce aparţinea firmei de impresariat condusă din umbră de Giovani Becali.


Fostul agent de jucători a precizat că tehnicianul a fost reprezentat la negocieri de Becali Sport, dar că influenţa sa la clubul roş-alb se opreşte aici şi că nici nu ştia că Neagoe a fost ales de Ionuţ Negoiţă pentru înlocuirea lui Rednic.

"Eu sunt în afara fotbalului, firma mea aparţine altcuiva, eu sunt doar un consilier, mă duc la meciuri, consiliez la Levski Sofia, la Dinamo, cine mă ascultă, mă ascultă, dar firmele mele sunt conduse de cu totul alţi oameni, care sunt în prima linie.

Unul dintre ei e chiar cu mine, un şef scouter de la firmă, celălalt e plecat în Austria unde se pregătesc nişte echipe româneşti.

Dinamo în momentul ăsta are problema suporterilor. Aţi văzut, una, două Giovani l-a adus pe Neagoe. Eu habar nu aveam că Neagoe e antrenor, la 12 noaptea am ştiut că Neagoe va fi antrenorul echipei Dinamo.

Pur şi simplu a fost părerea lor, l-au semnat seara târziu, când nimeni nu a ştiut. Că s-a dus şi l-a reprezentat cineva de la firma Becali Sport e normal, că avea contract cu Becali Sport, care e condusă de domnul Sârbu.

Şi dacă Dinamo acum va ajunge cu Neagoe în primele 6, ce vor spune? Dar suporterii aşa sunt, sunt câţiva suporteri acolo care au un cui cu mine de acum 25-30 de ani, nu de acum, de ieri", a declarat Giovani Becali.

În acest context, Ioan Becali a comentat şi gesturile făcute de ultraşii Petrolului în această săptămână, care au dus la retragerea sponsorului principal de la echipa din Ploieşti, dar şi violenţele de la partidele jucate de CSA Steaua şi U Cluj în finalul sezonului.

"Nu înţeleg de ce nu lăsăm echipele suporterilor, să vedem ce vor face ei. Înţeleg că la Petrolul, probabil şi din ajutorul suporterilor, echipa a ajuns să joace la promovarea pentru prima ligă. Nu ştiu cu câte finanţe au participat la această realizare, dar ştiu că acolo e o firmă care sponsorizează, Veolia sau cam aşa ceva, care a finanţat bine. Nu au intrat, poate să intre anul ăsta.

Cel mai bine văd clubul Rapid în momentul ăsta. Au suporterii lot dar îşi văd de treabă. Îi văd acolo, pe stadion. Nu mi s-a părut frumos ce au făcut cei de la CSA Steaua, când au intrat, nu mi-a plăcut ce s-a întâmplat la Cluj, când un jandarm putea să moară.

Chestiile astea dăunează fotbalului românesc şi dacă continuăm aşa şi la echipa naţională, vom juca pe un stadion frumos de 54.000 fără spectatori", a mai spus Giovani Becali la plecarea spre Italia.




sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii