Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Nasser Aliji, jucător adus de Mircea Rednic, vrea să plece de la Dinamo













Nasser Aliji (25 de ani) nu mai vrea să continue la Dinamo, deși clubul din Ștefan cel Mare ar fi să îi prelungească înțelegerea. Motivul principal pentru care fundașul stânga albanez vrea să plece este că își dorește să își continue cariera în Elveția, pentru a fi mai aproape de familie.

Nasser Aliji a jucat 16 partide în tricoul celor de la Dinamo, iar evoluțiile sale au fost apreciate. Aliji a ajuns la Dinamo în noiembrie 2018, imediat după ce echipa antrenată atunci de Mircea Rednic a fost eliminată din Cupa României de Csikszereda. De asemenea, fundașul stânga cu 12 selecții în naționala Albaniei a postat și o imagine elocventă pe rețelele de socializare.


În cariera sa, Aliji a mai evoluat la Aargau U16, FC Basel U16, U18 și U21, FC Basel, Kaiserslautern ș Virtus Entella.

500 de mii de euro este cota de piață a lui Naser Aliji conform transfermarkt

Andrei Sin, înlocuitorul lui Nasser Aliji la Dinamo
Dinamo i-a adus deja înlocuitor la lui Nasser Aliji. Este vorba de Andrei Sin, cel care a fost prezentat prima dată de cei de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Andrei Sin va pleca cu Dinamo în cantonamentul din Marbella, ce se va desfășura în perioada 24 iunie - 4 iulie.

Sepsi Sfântu Gheorghe a anunțat pe Facebook că a semnat cu Andrei Sin
În momentul în care cei de la Sespi au aflat despre posibila semnare a contractului dintre Sin și Dinamo, clubul a postat un comunicat oficial pe Facebook: ”În urma articolului 'Florin Prunea l-a deturnat pe Andrei Sin, jucător anunţat ca transferat la Sepsi OSK', publicat pe site-ul digisport.ro, clubul Sepsi OSK precizează că jucătorul Andrei Sin a semnat, în data de 22.05.2019, un contract valabil pe doi ani cu clubul nostru.

Conform contractului în cauză, jucătorul este obligat să respecte cu stricteţe programul, principiile şi regulile de antrenament. În caz contrar, clubul nostru va lua măsurile care se impun”.




sursa: www.digisport.ro

Comentarii