Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mircea Rednic se întâlnește mâine cu Nicolae Badea și Vladimir Cohn!








Nicolae Badea, Mircea Rednic, Vladimir Cohn





Mircea Rednic se întâlnește mâine cu Nicolae Badea și Vladimir Cohn pentru a discuta condițiile preluării clubului Dinamo de la Ionuț Negoiță.

Mircea Rednic a recunoscut astăzi, la revenirea în România, că urmează o discuție decisivă cu foști doi acționari ai lui Dinamo. E vorba despre Nicolae Badea și Vladimir Cohn, doi dintre acționarii care au dus formația din Ștefan cel Mare aproape de faliment în trecut.

Mircea Rednic a luat legătura cu Badea și Cohn imediat după ce a primit oferta din partea lui Negoiță. Mâine urmează să aibă o rundă decisivă de discuții, pentru a stabili condițiile preluării clubului Dinamo.

BADEA A CONFIRMAT
Nicolae Badea admite că e deschis la o colaborare cu Mircea Rednic.

„Cu mare plăcere mă voi întâlni cu Mircea Rednic. Dacă sunt interesat să investesc la Dinamo? Nu pot să vă răspund la această întrebare, pentru că nu știu despre ce vom vorbi. Vorbim după întâlnire”, a declarat Badea pentru doardinamo.ro.

SE BAGĂ ȘI BORCEA JR.?
Deși problemele din viața personală l-au ținut pe Cristi Borcea departe de Dinamo, o implicare a lui nu este exclusă. Patrick Borcea, fiul cel mare al fostului șef din Ștefan cel Mare, face lobby puternic de ceva timp pentru a-și convinge tatăl să achiziționeze clubul și să îi ofere lui șansa de a-l conduce.

DINAMO VALOREAZĂ 3 MILIOANE DE EURO
GSP.ro a anunțat ieri că Ionuț Negoiță i-a oferit săptămâna trecută pachetul majoritar de acțiuni (51%) lui Mircea Rednic la prețul promoțional de 3 milioane de euro. Afaceristul a fost de acord ca sumă să fie achitată în trei tranșe anuale. Ulterior, Ionuț Negoiță a confirmat informațiile oferite de Gazeta Sporturilor.





sursa: www.gsp.ro

Comentarii