Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Aliji a plecat de la Dinamo şi vorbeşte despre ameninţările din vremea lui Mircea Rednic











Dinamo se află la startul unui nou proiect, cu Florin Prunea în funcţia de preşedinte şi cu Eugen Neagoe în cea de antrenor principal, dar liniştea încă nu există la clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare. Au fost transferati, Straton, Sin, Bejan, Răuţă, sârbul Slavko Perovic şi vor mai veni jucători. De asemenea, vor pleca mulţi, cei mai mulţi dintre cei aduşi de Mircea Rednic în cele nouă luni petrecute.

Azi, Dinamo s-a despărţit de Naser Aliji, 25 de ani, fotbalistul rechemat la naţionala Albaniei după ce a jucat pentru Dinamo.

A fost o despărţire de comun acord, dar fotbalistul n-ar mai fi stat nici dacă rămânea Mircea Rednic.


Jucătorii lui Dinamo, ameninţaţi că nu-şi iau salariile dacă nu câştigă
"N-aş vrea să se înţeleagă că plec pentru că s-a schimbat antrenorul. Eu luasem decizia dinaintea finalului campionatului pentru că nu mai eram fericit la Dinamo. Unul dintre motive este că înaintea meciurilor ne ameninţau mereu că nu primim niciun ban dacă nu câştigăm. Apoi, o dată pe lună era câte un jucător de la echipă dat afară, iar asta mi se putea întâmpla şi mie.

Şi nici nu am putut să uit cum s-au purtat cu mine în luna de după ce am semnat cu Dinamo. Doctorul m-a trimis în Elveţia să mă recuperez şi conducătorii au vrut să-mi rezilieze contractul, deşi eu aveam o problemă minoră. Oricum, când aveam câte o chestie medicală, pe doctor nici nu-l interesa, a declarat Aliji pentru Digi Sport la plecarea din România.

Papazoglou dat afară de Dinamo pentru că a vorbit clubul de rău
Papazoglou este şi el unul dintre cei anunţaţi că echipa nu se mai bazează pe el în sezonul viitor. Pentru că nu a acceptat propunerea clubului, el rămâne la Bucureşti să se antreneze,nu va merge alături de restul echipei în Spania, în cantonament. Atunci când a fost chemat la discuţii i s-a reproşat că a vorbit urât despre noul antrenor, Eugen neagoe, şi despre club.

Chiar dacă pleacă dezamăgit, Aliji mlţumeşte "câinilor roşii" pentru posibilitatea de a reveni pe teren. "Îi mulţumesc lui Dinamo pentru că mi-a dat posibilitatea să demonstrez din nou că pot juca fotbal la nivel înalt după problemele familiale pe care le-am avut. Datorita evoluţiilor din Liga 1 m-am reîntors la naţională", a mai spus Aliji.

16 meciuri a evoluat albanezul Naser Aliji pentru Dinamo, pe poziţia de fundaş stânga






sursa text: www.digisport.ro
sursa foto: www.gsp.ro

Comentarii