Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Eugen Neagoe: ''Drept recompensă mâine avem două antrenamente”















Eugen Neagoe (51 de ani) a vorbit în exclusivitate pentru GSP.ro despre primul amical din această vară, câștigat cu scorul de 2-0 în fața campioanei Irlandei de Nord, Linfield.


Noul antrenor al „câinilor” a debutat cu o victorie, dar tot a avut câteva nemulțumiri la finalul partidei.

„Este un antrenament reușit. Îmi pare rău că s-au accidentat Muțiu și Corbu, sper să nu fie probleme cu ei, ar fi păcat să piardă din pregătire. Este normal să fim un pic obosiți în perioada asta, dar băieții au avut o atitudine bună și agresivitate, așa cum le-am cerut. Mi-aș fi dorit să ținem mai mult de minge, să avem posesie și control asupra jocului.

Sincer, nu prea îmi place să remarc jucătorii, individual. Important e că echipa a reacționat bine după antrenamentele bune pe care le-am avut. Mâine, drept recompensă, avem două antrenamente”, a spus Eugen Neagoe, pentru GSP.ro.

MESAJUL PENTRU ROMÂNIA U21
Eugen Neagoe este impresionat de ceea ce au reușit „tricolorii” lui Mirel Rădoi și le ține pumnii în meciul cu Germania U21, din semifinalele Campionatului European de Tineret.

Germania U21 - România U21 se joacă joi, de la ora 19:00, pe Stadionul „Renato Dall’Ara” din Bologna și va fi transmis pe TVR 1, dar și liveTEXT pe GSP.ro.
„Le țin pumnii. Am emoții, ca toți românii. Ne dorim să ajungem în finală. Ar fi extraordinar pentru fotbalul românesc. Suntem aproape de a fi campioni europeni, dar cel mai important este meciul de mâine seară. Oricum este o performanță extraordinară pentru fotbalul românesc, suntem în semifinală, dar să ajungem în finală ar fi formidabil pentru noi toți”.





sursa: www.gsp.ro

Comentarii