Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Lovitură dată de Dinamo! Filip Mrzljak s-a înțeles cu ''câinii”














Filip Mrzljak (26 de ani) a ajuns la un acord cu Dinamo azi-noapte, iar oficialii urmează să-i cumpere biletele pentru Marbella.


Negocierile au durat în jur de o lună, dar într-un final fostul căpitan al Astrei a fost convins. Acesta va avea unul dintre cele mai mari salarii de la Dinamo și va primi o sumă consistentă la semnarea contractului, lucru care nu s-a mai întâmplat de mult în Ștefan cel Mare.

La un moment dat, negocierile au fost la un pas să se oprească, oficialii dinamoviști fiind deranjați de faptul că Filip evita să dea un răspuns ferm, dar cel care a insistat pentru jucător a fost antrenorul Eugen Neagoe. Tehnicianul consideră că fotbalistul e cel mai bun închizător din Liga 1.

GSP a anunțat de pe 13 iunie că Dinamo e interesată de Mrzljak, iar Prunea declara la momentul respectiv că „Filip este un fotbalist interesant, pe care oricine din România și l-ar dori. Suntem în discuții cu mai mulți fotbaliști, astăzi putem semna cu unul, cu doi, cu trei sau cu niciunul”.

1.000.000 €
valorează Mrzljak în acest moment, conform transfermarkt.de

2
goluri în 26 de meciuri a marcat Mrzljak pentru Astra în sezonul de Liga 1 recent încheiat

dinamo
BURSA TRANSFERURILOR DINAMO
Antrenor: Eugen Neagoe (nou)
Veniri: Cătălin Straton (Călărași), Alexandru Răuță (Voluntari), Robert Moldoveanu (revenire împrumut, Petrolul), Florin Bejan (Astra), Andrei Sin (Poli Iași), Slavko Perovic (liber de contract), Gabriel Moura (Sepsi), Riccardo Piscitelli (liber), Kevin Bru (liber de contract), Brito (liber)
Plecări: Alexander Christovao (final de contract), Parfait Mandanda (împrumut încheiat, Charleroi), Simon Zenke, Facundo Mallo (Rapid)




sursa: www.gsp.ro

Comentarii