Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo, reunire cu porțile închise la Săftica! Florentin Matei este tot mai departe de Dinamo + Florin Bejan răspunde azi ofertei












Dinamo s-a reunit azi, la Săftica, sub comanda noului antrenor, Eugen Neagoe.

Jucătorii au făcut cunoștință cu noul tehnician, urmând ca vineri să facă vizita medicală și luni să plece în cantonamentul din Spania. Reunirea a fost închisă, fanii și presa nevând acces în bază.



AZI PRIMESC RĂSPUNS DE LA FLORIN BEJAN
Fundașul central Florin Bejan, 28 de ani, va da azi un răspuns dinamoviștilor.

El a negociat în ultimele zile, cerând un salariu considerabil pentru Dinamo, 8.000 de euro pe lună. Jucătorul și-a terminat contractul cu Astra și este dorit cu insistență de conducere. Acesta mai are și varianta Sepsi, fiind propus la clubul din Sf. Gheorghe.

FLORENTIN MATEI TOT MAI DEPARTE DE DINAMO
Florentin Matei, 26 de ani, era lovitura verii pe care o pregăteau cei de la Dinamo. Fostul mijlocaș de la FCSB a negociat cu Dinamo, dar are șanse mici de a ajunge la echipa alb-roșie.

florentin matei fcsb

Matei este dorit de Astra, Gaz Metan Mediaș și o echipă din Emiratele Arabe Unite, Dinamo fiind în acest moment a patra soluție.

Cei de la Astra, club la care a avut evoluții bune în trecut, îi pot satisface pretențiile salariale, dar jucătorul este tentat și de Gaz Metan, unde ar lucra din nou cu Edi Iordănescu.

1.000.000 €
este cota lui Florentin Matei, potrivit transfermarkt



sursa: www.gsp.ro

Comentarii