Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Dinamo poate parafa două transferuri! Azi vor avea discuția decisivă pentru Jaime Baez de la Fiorentina
















Dinamo încearcă în aceste zile să-l transfere pe mijlocașul ofensiv Armindo Rodrigues Mendes Furtado (Brito). Oficialii „câinilor” vor avea discuții în cursul zilei de astăzi și pentru Jaime Baez, care a aparținut de Fiorentina.




Fotbalistul în vârstă de 31 de ani ar urma să vină la Dinamo din postura de jucător liber de contract, după ce ultima dată a jucat în Grecia pentru Xanthi. De-a lungul carierei a mai jucat pentru Maritimo, Boavista, Gil Vicente, Toreense, Sertanense și Lagoa.

1 gol
și o pasă decisivă în 19 meciuri a bifat Brito în sezonul trecut pentru Xanthi


350.000 €
e cota de piață a lui Brito, conform transfermarkt.de

AZI SE POATE FACE TRANSFERUL LUI BAEZ
În cursul acestei zile, șefii lui Dinamo vor discuta și pentru transferul lui Jaime Baez (24 de ani), care în ultimul sezon a evoluat pentru Cosenza, în Serie B, sub formă de împrumut de la Fiorentina. Oficialii „câinilor” se vor întâlni astăzi cu reprezentanții lui Baez.

Mijlocașul uruguayan ar urma să semneze pe două sezoane cu „câinii”.


900.000 €
e cota de piață a lui Baez





sursa: www.gsp.ro

Comentarii