Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Alexandru David a negociat în secret vânzarea lui Dinamo










Ionuţ Negoiţă este gata să cedeze majoritatea acţiunilor de la Dinamo şi primul căruia i-a oferit clubul a fost Mircea Rednic. Actualul finanţator l-a tratat preferenţial pe fostul antrenor - l-a delegat pe Alexandru David să fie intermediarul afacerii. Fostul preşedinte a explicat cum au decurs negocierile.

"Lehamitea lui Ionuţ Negoiţă de a continua în fotbal a atins punctul culminant şi a făcut această ofertă promoţională, pentru că e o scădere dramatică a preţului. Am fost intermediar între Negoiţă şi Rednic, am avut o discuţie, urmând să primească în scris toate datele dacă este interesat.

Având în vedere atmosfera care s-a creat, i-am spus că este o afacere extrem de bună, cu un potenţial fantastic - trei tranşe în trei ani de un milion pe an. Dacă ar veni 20-25 de mii de suporteri la 10 meciuri consecutive pe Arena Naţională s-ar aduna milionul doar de aici. În doi-trei ani, Dinamo va avea un stadion nou şi afacerea va căpăta o altă dimensiune.

Clubul se auto-susţine în acest moment, e adevărat fără să intre în playoff. Mie mi se pare o afacere din care nu poţi să pierzi," a dezvăluit Alexandru David.

Mircea Rednic a avut prioritate la ofertă
Rednic a ştiut de oferta lui Negoiţă cu o săptămână înainte ca detaliile să devină publice. Revenit în ţară după o operaţie în Belgia, fostul antrenor crede că totul este o perdea de fum.

"Au venit detaliile, dar au venit târziu și nu sunt clare. Sunt datorii de 1.200.000 de euro. 200.000 de euro sunt datorii la Mircea Rednic. Zilele acestea vom vorbi. O să mă întâlnesc cu doi foști acționari și vom lua o decizie”, a declarat fostul antrenor al lui Dinamo.

"I-am spus lui Rednic să dea răspuns într-o săptămână, înainte ca oferta să fie valabilă pentru toată lumea. Nu este termen de expirare, strategia este primul venit, primul servit. Această mutare ar fi valoroasă dacă ar face-o singur, sau cel puţin public să pară aşa. Negoiţă nu va pune lacătul pe club, dar mai mult nu va mai face", a adăugat fostul conducător al alb-roşiilor şi cel care a renunţat la Claudiu Niculescu pentru a-i face loc lui Mircea Rednic.

Aflat în studioul emisiunii Fotbal Club, Ianis Zicu crede că Ionuţ Negoiţă a jucat la cacealma.

"Singur Rednic nu poate! Să ţii un club ca Dinamo trebuie bani mulţi. Rednic, chiar dacă are o avere considerabilă, ar trebui să dea 2-3 milioane de euro pe an din banii lui de acasă. Eu cred că Negoiţă trebuia să-i facă această propunere înainte de a-l da afară. A făcut asta acum pentru că ştie că Rednic nu va cumpăra clubul!,"  a spus Zicu.

Ionuţ Negoiţă a anunţat preţurile pentru care ar ceda Dinamo. Acesta cere 3 milioane pentru 51% din acţiuni sau 3,7-3,8 milioane pentru 67%.



sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii