Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ionuț Negoiță: ''Ce îmi pare rău e că suporterii au plecat după fentă, cum se spune în fotbal''












Ionuț Negoiță a afișat un nou look la ultimul interviu, însă a rămas cu aceeași idee: vrea să scape neapărat de clubul Dinamo și spune că acum e în negocieri cu omul de afaceri Claudiu Florică, după ce Mircea Rednic a refuzat preluarea echipei.




GSP.ro a anunțat încă de pe 20 iunie că omul de afaceri Claudiu Florică e în pole position pentru a prelua clubul.

„Obiectivul meu pentru Dinamo în acest sezon, și nu numai în acest sezon, de ceva timp încoace, este să-l vând. Am luat această decizie și de obicei când iau o decizie atât de importantă, o gândesc foarte bine.

Știu că domnul Florică stă foarte bine din punct de vedere financiar, știu că are o academie, a luat franciza pentru o colaborare cu Atletico Madrid, deci nu este străin de fotbal. M-aș bucura să se găsească cineva care să vină și să aducă un suflu nou, cu o infuzie de capital, și să facă din Dinamo ceea ce trebuie. În ceea ce mă privește, pentru mine subiectul Dinamo este închis”, a spus Negoiță pentru Pro TV.

"Am pierdut bani, am pierdut timp, am pierdut oportunități. Dar nu asta e problemă, e o chestiune pe care mi-am asumat-o, cu bune și cu rele. Vreau să vină cineva, altcineva, să facă din Dinamo ceea ce trebuie. Sincer, și eu îmi doresc mai mult pentru Dinamo”

„Ce îmi pare rău e că suporterii au plecat după fentă, cum se spune în fotbal. Din păcate, foarte mulți își dau cu părerea, foarte mulți se dau importanți, dar când să își asume responsabilități se fac că plouă. Ceea ce nu e în regulă. Ori suntem bărbați, ori suntem găinari!”
Ionuț Negoiță

ARE PROBLEME CU LEGEA, DAR VREA CLUBUL DINAMO
Controversatul om de afaceri Claudiu Florică, trimis în judecată de către DNA în dosarul Microsoft pentru spălare de bani, are în acest moment cele mai mari șanse să preia Dinamo.

Deși are probleme serioase cu justiția, Florică ar vrea să cumpere Dinamo pentru fiul său, care este pasionat de fotbal. Florică negociază cu Negoiță preluarea a 51% din pachetul total de 93% din acțiunile pe care șeful de la RIN le are la Dinamo.




sursa: www.gsp.ro

Comentarii