Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ricardo Piscitelli s-a înțeles cu Dinamo și vine să semneze contractul + doi jucători cu vechime părăsesc cantonamentul












Goalkeeper-ul Ricardo Piscitelli (25 de ani) e ultimul jucător care s-a înțeles cu Dinamo. Portarul italian nu a semnat încă, dar va ajunge în curând în cantonamentul din Marbella pentru a-și pune semnătura pe contract. 




Jurnaliștii GSP Eduard Apostol (reporter) și Cristi Preda (foto) sunt în Spania și transmit cele mai noi informații din cantonamentul lui Dinamo
Dinamo e într-o continuă forfotă în această pauză competițională.  Jucătorii vin și pleacă într-un ritm alarmant, Eugen Neagoe încercând să schimbe cât mai mulți jucători rămași din „era” Mircea Rednic.

Ultimul pe lista achizițiilor e Ricardo Piscitelli, portar cu care dinamoviștii se află în tatonări de mai multe zile. 



PISCITELLI A AVUT UN ANTRENOR CELEBRU + LĂUDAT DE MONTINI
Piscitelli a fost elevul lui Villiam Vecchi, un nume ce impune un mare respect în branșă, fost antrenor cu portarii la Parma, Juventus, Milan și Real Madrid, profesorul care l-a șlefuit pe Gigi Buffon. „Are talent copilul! Poate să ajungă cineva”, a fost mesajul lui signore Vecchi despre Ricci în urmă cu câțiva ani, a notat calciomercato.com.

Îl cunosc bine și știu ce poate. E de foarte bună calitate. Spiderman! Poate să ajute orice echipă. Eu îi voi vorbi frumos de Dinamo, de România, i-am și spus ceva. Și eu am venit în Liga 1 din țara voastră și mă simt foarte bine”, a comentat Mattia pentru GSP. 

MUȚIU ȘI CORBU, OUT!
Restructurările din lot afectează jucătorii cu vechime ai echipei. Portarul Vlad Muțiu, 24 de ani, va deveni al treilea goalkeeper, după Straton și Piscitelli, astfel că șefii vor să-l împrmute la un alt club. Cu doar 12 meciuri la echipa mare, Muțiu era unul dintre cei mai vechi jucători din echipă, fiind prezent în lotul echipei mari încă din 2015.  

În plus, există semne și că fundașul dreapta Laurențiu Corbu, va fi disponibilizat. Revenit de la St. Mirren, acesta are la rândul său o concurență aprigă  la Dinamo, cu Gabriel de Moura și Deian Sorescu, astfel că șansele de a pleca din „Ștefan cel Mare” sunt destul de mari. 

1 gol 
în 37 de meciuri are Corbu la Dinamo, unde evoluează din 2015

În orice caz, Corbu și Muțiu vor părăsi cantonamentul din Spania pentru a efectua unele teste medicale în România, ambii ieșind accidentați în meciul cu Linfield, 2-0. Corbu s-a accidentat la genunchi, simte înțepături în acea zonă și oricum nu ar mai fi fost utilizați până la sfârșitul cantonamentului. 

Ultimul jucător care a semnat cu Dinamo e mijlocașul central Kevin Bru. Acesta a fost prezentat azi și a devenit a șaptea mutare oficializată de roș-albi în această pauză competițională.




sursa: www.gsp.ro

Comentarii