Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Rednic e gata să preia Dinamo! Mesaj pentru fani: "Să aibă încredere în mine!"















Mircea Rednic a revenit astăzi în ţară după ce s-a operat în Belgia, iar fostul tehnician al lui Dinamo a vorbit pentru Telekom Sport despre posibilitatea de a prelua clubul roş-alb, după ce Ionuţ Negoiţă s-a arătat dispus să-i vândă o parte din acţiunile deţinute.

Rednic le transmite fanilor "să aibă încredere în el" şi anunţă că va avea o întâlnire cu doi afacerişti care au investit în trecut la Dinamo, pentru a pune la punct un plan de bătaie.

Negocieri cu Alexandru David


Rednic a dezvăluit că a purtat discuţiile privind eventuala preluare cu fostul preşedinte al clubului, Alexandru David, şi că a vrut să afle şi ce datorii va prelua plătind suma cerută de Negoiţă.

Din informaţiile Telekom Sport, Negoiţă era dispus să-i cedeze lui Rednic 51% din acţiunile clubului, contra sumei de 3 milioane de euro.

"Vorbim zilele astea.  Eu nu am vorbit cu domnul Negoiţă niciodată. O dată am vorbit. Vorbim. Pe ce (n.r. vrea Negoţiă) 3 milioane? Vorbim!

Luni am fost dat afară, marţi au fost incidentele de la Rin, miercuri de la Bălănescu, de acasă, joi m-a sunat. Cine m-a sunat? (n.r. Negoiţă?) Nu. (n.r. Domnul Lucescu?) Nu. David.

David a venit la mine acasă. Mi-a dat termen să răspund într-o săptămână, parcă luam Barcelona. Eu am cerut şi alte detalii legat de datorii. Au venit detaliile, dar au venit târziu şi nu sunt clare. Sunt datorii de 1.200.000 de euro. 200.000 de euro sunt datorii la Mircea Rednic. Zilele acestea vom vorbi. Mâine o să mă întâlnesc cu doi foşti acţionari şi vom lua o decizie.

Eu îl întreb pe domnul Negoiţă ce vinde? Stadion n-ai! Palmares ai? Ce vinzi? Suporterilor le transmit să aibă încredere în mine", a declarat Mircea Rednic la revenirea în ţară.

Rămâi pe www.telekomsport.ro pentru imagini de la sosirea lui Mircea Rednic în ţară şi reacţia integrală a acestuia.



sursa video: www.gsp.ro
sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii