Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Filip Mrzljak și-a dat acordul să vină, dar nu le mai răspunde șefilor












Filip Mrzljak și-a dat acordul verbal să vină la Dinamo, dar nu mai răspunde la telefon de o săptămână.

Eugen Neagoe speră să facă la Dinamo o echipă care să nu aibă probleme cu intrarea în play-off.

După Cătălin Straton și Alexandru Răuță, antrenorul "câinilor" încearcă să dea lovitura cu închizătorul croat al celor de la Astra, Filip Mrzljak, 26 de ani, care și-a depus memoriu să devină liber de contract după ce clubul nu i-a achitat salariile din noiembrie.

Conform surselor Gazetei, antrenorul dinamovist a purtat mai multe runde de negocieri cu fotbalistul croat, iar acesta și-ar fi dat acordul verbal să vină în Ștefan cel Mare.

Problema este că de o săptămână Filip nu a mai răspuns la telefon și nu a mai dat niciun semn, deși mai mulți oficiali ai clubului l-au căutat atât la telefon, cât și pe WhatsApp.

Aceștia cred că Filip negociază cu mai multe echipe și ar vrea să renunțe la această pistă, dar Neagoe este fanul declarat al jucătorului și este decis să mai suporte un timp hachițele fotbalistului.

50.000 €
 este suma pe care "câinii" sunt dispuși să i-o dea lui Mrzljak ca primă de instalare

1.000.000 €
valorează Mrzljak în acest moment, conform transfermarkt.de

2
goluri în 26 de meciuri a marcat Mrzljak pentru Astra în sezonul de Liga 1 recent încheiat





sursa: www.gsp.ro

Comentarii