Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Neagoe le-a ținut un speech jucătorilor în care le-a făcut cunoștință și cu fundașul dreapta Gabriel Moura














Dinamoviștii se antrenează în Marbella Football Center, pe unul dintre terenurile unde Liverpool a pregătit finala Champions League de anul acesta, călcând pe urmele crampoanelor lui Mo Salah și Van Dijk. Elevii lui Neagoe asudă zilnic fără milă „până sar balamalele”, aceasta e deviza noului antrenor de la Dinamo.


Chiar și astăzi a programat o ședință de pregătire înainte de prânz, cu toate că diseară, de la ora 20:00 (ora României) este primul amical estival al câinilor. Adversară va fi campioana Irlandei de Nord, Lingfiung.

A fost un antrenament fizic intens într-o bază de pregătire ce a găzduit mai multe superputeri ale Europei, una dintre ultimele fiind Borussia Dortmund. Tot aici au disputat jocuri de pregătire diverse formații de pe continent, iar din România au mai fost Dinamo, FCSB și CFR Cluj.

Înainte de antrenament, Neagoe le-a ținut un speech jucătorilor în care le-a făcut cunoștință și cu fundașul dreapta Gabriel Moura (31 de ani). „Pe el îl cunoașteți deja, nu trebuie să vă spun eu prea multe. Chiar dacă nu e român, a jucat în ultimul sezon în Liga 1 și-l știți”.

Totodată, antrenorul le-a transmis elevilor săi că în zilele următoare vor mai veni alți doi-trei jucători noi.

LUCAS VAZQUEZ SE PREGĂTEȘTE ÎN MARBELLA
În aceste zile, aflat în vacanță, s-a pregătit separat și atacantul Lucas Vazquez (27 de ani) de la Real Madrid pe un teren alăturat celui pe care se antrena Dinamo. A făcut câteva ture de teren și apoi a mers la sala de fitness.



sursa: www.gsp.ro

Comentarii