Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ionuț Negoiță, noi contre cu Mircea Rednic + Atac devastator la legende: ''M-am săturat de milionarii care vor doar invitații la meciuri”












Ionuț Negoiță, finanțatorul celor de la Dinamo, a avut o serie de declarații incendiare în această dimineață. Fără menajamente, boss-ul de la RIN l-a distrus pe fostul antrenor Mircea Rednic, după eșuarea negocierilor dintre cei doi privind vânzarea clubului.




„Am făcut o ofertă scrisă și serioasă, iar dacă ea nu ar fi părut logică și justificată, un alt om serios ar fi făcut o contraofertă. Bâlci? Nu știu cine e personajul căruia îi place bâlciul, altul decât el. Mă refeream la o discuție cu reprezentanții suporterilor, ca să găsim o soluție spre binele clubului.

O discuție concretă. Domnul Rednic n-a fugit niciodată de bâlci, iar eu nu sunt genul, nu-mi place.

Suporterii ar trebui să știe că eu nu spun povești, nu apelez la intoxicări și manipulare, ca alții. Până la urmă, i-am oferit domnului Rednic ceva stabil. Am fost printre puținele cluburi care să fie stabil.

Mi-aș dori sincer să facă cineva ce face Hagi la Viitorul, asta dacă poate. Domnul Hagi a făcut ceva serios, Rednic nu știu dacă poate.

Rednic vine cu vrăjeli, manipulări, intoxicări, doar ca să conducă acest club. Dar el nu-și asumă tot pachetul. Eu sunt deschis în continuare dacă vrea, dar nu pe vrăjeală. E ușor să vorbești, el are mult timp liber.

Este momentul adevărului, domnule Rednic! De ce fugiți de o discuție decentă și cu argumente cu suporterii? Până la urmă, a terminat pe 9, nu a făcut vreo minunăție. A avut pauza de iarnă, buget.

Am văzut că a adus mulți jucători. el le știe pe toate... Bine, eu știam cu cine am de-a face, acum el se «fofilează». De abureli e plină România, sunt oameni care încearcă să facă totul pe șmecherie, pe manipulări, pe vorbe.

Asta e la Rednic, șmecherie și abureală. Important e ce facem, nu ce vorbim, că toți se pricep la minciuni”, a declarat Ionuț Negoiță, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

3.000.000 €
voia Ionuț Negoiță pentru 51% din clubul Dinamo

Mircea Rednic întrerupe negocierile cu Ionuț Negoiță: „M-a luat la mișto! Sper să ajungă precum Copos” + Și-a criticat foștii jucători

 ...despre viitorul apropiat: „În condițiile unui buget de locul 4, Dinamo a terminat pe 9, dar «pe noi nu ne interesează rezultatele, ci să rămână Mircea Rednic la club!» Păi, luați-vă clubul! Eu iau deciziile pe care consider că trebuie să le iau ca finanțator pentru că eu conduc. Sunt transparent, iar faptul că vreau să vând nu e deloc o minciună. Eu am 93% din club, nu trebuie să mă ascund. O spun eu: cine vrea acțiunile lui Dinamo, sunt libere de sarcini, putem negocia!”

„Legendele care au făcut milioane și zeci de milioane din fotbal să vină să-și asume fiindcă e momentul adevărului. Să nu se mai plângă, fiindcă fotbalul și Dinamo i-a făcut notorii. M-am săturat de milionarii ăștia care, și atunci când vin la meciuri, vor doar invitații. Dacă vor ca Dinamo să aibă viitor, să se implice, să nu se mai facă că plouă!

Iar chestia cu palmaresul...Sunt dezinformări! Probabil sunt oameni care vor să ia suporterii de aici și să-i ducă în altă parte. N-au decât! Eu nu susțin impostorii!  Sunt sigur că am mulți dușmani, dar vreau să-i văd acum, la momentul adevărului”
Ionuț Negoiță, finanțator Dinamo





sursa: www.gsp.ro

Comentarii