Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Răuţă: ''Vreau să prind play-off-ul cu Dinamo, fiindcă acolo îi este locul lui Dinamo"















Sezonul trecut s-a luptat cu echipa sa să nu pice în Liga a 2-a, iar acum a ajuns la Dinamo şi a venit cu un obiectiv îndrăzneţ, având în vedere ultimele sezoane ale "câinilor".

Alexandru Răuţă (27 de ani) este unul dintre transferurile lui Eugen Neagoe din această vară, la Dinamo. Venit de la Voluntari, mijlocaşul central a fost învăţat să se lupte, sezon de sezon, pentru evitarea retrogradării, dar odată cu venirea în "Ştefan cel Mare" vrea să schimbe acest aspect al carierei lui.

"Am venit de la Voluntari, de la o echipă unde ne-am bătut la retrogradare, anul acesta am targeturi mult mai mari şi chiar vreau să prind play-off-ul cu Dinamo, fiindcă acolo îi este locul lui Dinamo", a declarat Răuţă, în exclusivitate pentru Telekom Sport.


Câştigător al Supercupei României cu FC Voluntari, Răuţă a declarat că a fost primit excelent în lotul "câinilor" şi abia aşteaptă să facă treabă: "Băieţii m-au primit foarte bine, m-au primit cu entuziasm, mă şi ştiam cu câţiva dintre ei. Este un grup unit, băieţi tineri ca şi bine şi sper să facem o treabă bună şi să ducem echipa în play-off".




sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii