Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






FOTO | Ionuț Negoiță: ''Sunt dispus să negociez cu el în prezența suporterilor!” Vrea să cedeze chiar și întregul pachet de acțiuni!









Cum arată draftul de vânzare propus de Negoiță lui Rednic


Ionuț Negoiță îi răspunde lui Mircea Rednic, după ce tehnicianul l-a acuzat pe patronul lui Dinamo că mimează posibila vânzare a clubului din Ștefan cel Mare. Negoiță a replicat EXCLUSIV pentru GSP că este dispus la orice fel de negociere cu Rednic, considerând că antrenorul este cel mai potrivit pentru a prelua clubul.




Mai mult, Negoiță îl somează public pe „Puriu” să dea un răspuns clar dacă vrea sau nu să cumpere clubul, anunțând că este dispus să negocieze cu tehnicianul de 57 de ani chiar și în prezența suporterilor.

Finanțatorul pune ÎN EXCLUSIVITATE la dispoziția Gazetei Sporturilor draftul contractului propus lui Rednic. Negoiță spune că oferta nu are termen de expirare, cum susține Rednic, și că vrea să cedeze chiar și întregul pachet de acțiuni!

- Domnule Negoiță, Mircea Rednic a spus că nu cumpără Dinamo pentru că dumneavoastră ați vrea să conduceți pe banii lui. E adevărat?

- În calitatea dânsului de cumpărător interesat, domnul Rednic ar trebui să știe că odată cu achiziționarea unui număr minim de 51% din acțiunile clubului, conform statutului societății pe acțiuni, întreaga responsabilitate a deciziilor revine acționariatului majoritar. Deci, conform ofertei transmise domnului Rednic, nu poate fi vorba despre vreo amestecare ulterioară a mea în procesul decizional al societății.

- Antrenorul a mai spus că nu i se pare normal ca el să muncească și dumneavoastră în calitate de acționar minoritar să beneficiați de eventualele dividende.

- Dacă îl deranjează acest lucru, îmi exprim public întreaga disponibilitate de a-i vinde întreg pachetul de acțiuni de la Dinamo, astfel încât această teamă iluzorie să nu mai existe.

Negoiță: „Organizez o întâlnire cu Rednic și cu suporterii”
- Ce părere aveți de ideea inițială a lui Rednic de a prelua acțiunile împreună cu doi foști acționari ai lui Dinamo?

- Consider în continuare că cel mai potrivit om, atât pentru suflarea dinamovistă, dar și prin prisma pregătirii profesionale, pentru a cumpăra Dinamo, este Mircea Rednic. Acesta este și motivul pentru care a fost primul căruia i-am făcut această ofertă și îmi mențin oferta în continuare. Mai mult, vă trimit dumneavoastră, ziariștilor, documentul prin care puteți vedea că nu există niciun termen de expirare a ofertei propuse.

- Domnul Rednic a mai spus că nu e vorba de niciun preț promoțional și că Dinamo costă în continuare mult.

- În ciuda prețului considerat de foarte multă lume ca fiind unul derizoriu, domnul Mircea Rednic consideră că suma propusă de mine este mare. Îmi exprim disponibilitatea de a discuta pe marginea acestui preț înaintat de către mine și aștept o contra-ofertă. În plus, pentru binele lui Dinamo pot organiza oricând o întâlnire între mine și domnul Rednic, întâlnire la care sunt bineveniți și suporterii. Totul pentru a găsi cea mai bună soluție pentru rezolvarea acestei tranzacții și pentru binele lui Dinamo.

Negoiță: „E umilit când trebuie să cumpere clubul, dar nu când e vrea să-l reangajez!”
- Credeți că mai este posibil să aveți discuții după ce Rednic a spus că se simte umilit de ce i-ați făcut?

- Chiar dacă încerc să fiu cât mai maleabil și să caut în continuare soluții pentru a rezolva cât mai repede această situație, în interesul lui Dinamo, mă simt nevoit să punctez și o anomalie pe care eu nu reușesc să o înțeleg.

- La ce vă referiti?

- Cum se simte domnul Rednic umilit atunci când vine vorba să se așeze la masă cu mine pentru a discuta această tranzacție, dar nu s-ar simți umilit în situația ipotetică în care l-aș chema înapoi să antreneze Dinamo? Cu alte cuvinte, când este vorba să bage mâna în buzunar pentru a cumpăra Dinamo, este umilit, dar să redevină angajatul meu nu se mai simte umilit. Este foarte ciudat!

- Lăsând deoparte toate aceste contre, ce veți face mai departe?

- Dacă în fața acestor noi propuneri publice și ferme pe care le fac, domnul Rednic nu dorește să încercăm această tranzacție, îl rog să ne transmită public dacă este albă sau este neagră. Și asta dintr-un singur motiv.

- Care este acela?

- Eu mai pot avea răbdare să aștept răspunsul său, dar la un moment dat, voi fi nevoit să invit la negocieri și alte părți care, în urma noii oferte și a noului preț de vânzare, s-au arătat extrem de interesați să purtăm discuții serioase pentru achiziționarea clubului.

- Deci vreți să vindeți altcuiva…

- Nu voi face acest pas însă până în momentul în care Mircea Rednic nu va refuza clar intențiile mele de a ajunge la o înțelegere, pentru că eu cred în continuare că el este cel mai potrivit cumpărător pentru Dinamo în acest moment.




sursa: www.gsp.ro

Comentarii