Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ricardo Piscitelli, goalkeeper crescut de AC Milan, aproape de Dinamo











Italianul Riccardo Piscitelli (25 de ani), ultima oară la Carpi, în Serie B, ar putea veni la Dinamo. Ar fi al doilea portar transferat în această vară, după Cătălin Straton, sosit de la Dunarea Călărași.

Portarul italian, care și-a făcut junioratul la AC Milan, a fost propus la Dinamo de către Florin Prunea, iar cele două părți au șanse mari să se înțeleagă în perioada imediat următoare.

„Vom mai aduce un portar doar dacă vom găsi unul mai bun decât Cătălin Straton”, spunea Florin Prunea în urmă cu două zile”. Promisiunea managerului general al lui Dinamo tinde să devină realitate acum.

Ricardo Piscitelli a evoluat la Carpi în sezonul trecut, în Serie B, unde a fost titular la echipa cu care a terminat pe ultimul loc, retrogradând, practic, în cel de-a triea ligă din Italia. A mai jucat de-a lungul carierei la Carrarese și Benevento.

Crescut în curtea colosului AC Milan, Piscitelli n-a debutat însă pentru rossoneri.

Portarul Cătălin Straton, fundașii Florin Bejan și Andrei Sin și mijlocașul Alexandru Răuță sunt cele 4 transferuri reușite până în acest moment de cuplul Eugen Neagoe&Florin Prunea. În plus, dinamoviștii sunt aproape să se înțeleagă și cu atacantul sârb Slavko Perovic.





sursa foto: instagram Ricardo Piscitelli

sursa:www.gsp.ro
Ricardo Piscitelli

Comentarii