Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dan Nistor nu mai suportă situația de la Dinamo: ''Vestiarele cad pe noi, nu avem nici apă caldă!”












Dan Nistor (31 de ani), căpitanul lui Dinamo, a vorbit despre problemele cu care se confruntă echipa când joacă pe teren propriu, în Ștefan cel Mare, și spune că n-are speranțe că se va construi o nouă arenă.

„Poate o să primesc înjurături, dar nu cred că se va face stadionul. Nu știu de ce, dar cu siguranță nu se va face. Celelalte stadioane deja se construiesc, al nostru nici măcar nu s-a dărâmat. Eu cred că va fi foarte greu să se facă un stadion, așa cred eu.

Ne e foarte greu să mai jucăm în Ștefan cel Mare. Poate ați mai fost și dumneavoastră pe la vestiare și ați văzut cum e. Gazonul, într-adevăr, este foarte bun. Dar vestiarele practic cad pe noi, nici apă caldă nu mai avem. Câteodată vine caldă, câteodată rece.

E foarte vechi stadionul. Ne trebuie o casă nouă, suporterii vor veni în număr foarte mare, pe un nou stadion cu siguranță vor veni 7.000-10.000 de suporteri la fiecare meci, 100%. E foarte mare distanța dintre pistă și gazon și de aceea mulți preferă să vadă meciurile din fața televizorului”, a declarat Nistor pentru Fanatik.

„Să vă zic sincer, chiar acum câteva zile, în autocar, le spuneam la băieți că dacă aş avea 20 de milioane de euro în cont aș investi la Dinamo. Din păcate, nu am. La ce club e Dinamo și ce tradiție are, cu acești suporteri, m-aș bate an de an la titlu și la cupele europene”
Dan Nistor despre investitorii de la Dinamo

32 de meciuri
a jucat mijlocașul Dan Nistor pentru Dinamo în sezonul trecut din Liga 1, reușind și 4 goluri

„Nu am fost dinamovist de mic, cum zic alți fotbaliști, dar cred eu că am devenit pe parcurs un dinamovist mare și cu siguranță voi fi «câine» până la moarte. Chiar dacă la început lucrurile nu au stat bine, am avut și acea problemă cu banderola, pe care unii au interpretat-o cum au interpretat-o, dar acum chiar voi fi «câine» până la moarte”
Dan Nistor









sursa: www.gsp.ro
sursa: www.fanatik
Foto: Cristi Preda

Comentarii