Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






''Câinii”, negocieri avansate cu Florentin Matei și cu Filip Mrzljak









Dinamo pregătește o mutare surprinzătoare pe piața transferurilor: Florentin Matei, fostul jucător de la FCSB!




Florin Prunea a anunțat azi, la GSP Live, că Dinamo va mai încerca să rezolve încă un transfer, după cele ale lui Cătălin Straton și Alexandru Răuță.

Potrivit surselor GSP.RO, unul dintre jucătorii doriți de Dinamo este Florentin Matei, mijlocașul ofensiv de 26 de ani care a rămas liber de contract după despărțirea de FCSB.

Totuși, e greu de crezut că Matei, un jucător cu pretenții financiare semnificative, ar putea accepta plafonul salarial impus de Dinamo. Mai ales că fotbalistul are o ofertă avantajoasă de la o echipă din Dubai pentru care încearcă să ofere un răspuns în week-end.

1.000.000 €
este cota lui Florentin Matei, potrivit transfermarkt

Matei a venit în iarnă la FCSB, dar nu a impresionat și a jucat doar 5 meciuri. Crescut la juniorii lui FCSB, Matei a mai fost dorit și în 2013 la Dinamo. De-a lungul carierei, a mai jucat la Unirea Urziceni, Volyn Lutsk, HNK Rijeka, Astra și Al Ittihad Kalba.

MRZLJAK, INTERES RECUNOSCUT OFICIAL
Florin Prunea, noul manager-general al lui Dinamo, a confirmat interesul pentru fotbalistul croat care în ultimul sezon a jucat la Astra, informația fiind publicată încă de acum câteva zile în Gazeta Sporturilor.

Totuși, de la momentul în care Gazeta a publicat informația și până azi, mutarea a intrat în impas deoarece pe fir a intrat Gaz Metan, iar medieșenii ar putea să le ia fața dinamoviștilor.

„Mrzljak este un fotbalist interesant, pe care oricine din România și l-ar dori. Suntem în discuții cu mai mulți fotbaliști, astăzi putem semna cu unul, cu doi, cu trei sau cu niciunul”, a recunoscut Prunea pentru GSP.ro.

filip mrzljak

„Câinii” îi oferă 50.000 la semnătură și un salariu de aproximativ de 15.000 de euro pe lună. Croatul este dorit și de Gaz Metan și ezită pentru moment să dea un raspuns „câinilor”.





sursa: www.gsp.ro

Comentarii