Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mattia Montini a vorbit despre demiterea lui Mircea Rednic de la Dinamo









Mattia Montini (27 de ani), atacantul lui Dinamo, s-a întors din vacanță, iar de la aeroport a plecat direct la baza de cantonament de la Săftica. Demiterea lui Mircea Rednic de la Dinamo după ce echipa s-a clasat pe cel mai slab loc din campionat din istoria clubului, 9, l-a luat prin surprindere pe golgheterul "câinilor roşii".

Noul "principal" al dinamoviștilor este Eugen Neagoe (51 de ani), fostul antrenor de la Sepsi Sf. Gheorghe.

"Îmi pare foarte rău pentru Mircea Rednic, dar asta este viaţa antrenorilor. Eu nu am primit nicio ofertă până acum şi voi rămâne la Dinamo şi sezonul viitor”, a spus jucătorul italian.

Mattia Montini a aflat în vacanță de plecarea lui Mircea Rednic
”Cu domnul Rednic, obiectivul pentru noul sezon era să ne luptăm pentru primele trei locuri, acum nu ştiu ce decide noua conducere. O să merg la Săftica, la cantonament, şi o să aflu", a declarat Mattia Montini la revenirea în România.

Întrebat dacă a aflat că suporterii se războiesc cu conducerea lui Dinamo pentru a-l readuce pe Mircea Rednic la echipă, atacantul italian a dat un răspuns diplomat: "Am fost în vacanţă şi nu sunt la curent cu nimic. Nişte prieteni m-au sunat să-mi spună de schimbarea lui Mircea Rednic, dar atât".

Suporterii lui Dinamo, supărați din cauza demiterii lui Mircea Rednic
Fanii lui Dinamo nu au fost de acord cu demiterea lui Rednic, așa că s-au prezentat în fața hotelului deținut de Ionuț Negoiță, patronul clubului, au scandat împotriva lui și au aprins torțe.

Într-o postare de Facebook, Peluza Cătălin Hîldan s-a arătat revoltată de îndepărtarea lui Mircea Rednic. În comentariile postate pe rețeaua de socializare, suporterii din "Ștefan cel Mare" și-au exprimat în termeni duri dezacordul cu hotărârea luată de conducerea clubului și sunt deciși să protesteze în continuare, iar patronul Ionuţ Negoiţă şi directorul general Bogdan Bălănescu sunt două dintre ţinte. "Mulțumim", Negoiță! Mare caracter!", este scris într-una dintre postări.

Şi pe un alt site al fanilor dinamoviști, dinamo1948.club, suporterii l-au atacat pe Ionuț Negoiță. "Ionut Negoiță, dacă mai era încă o dată nevoie, demonstrezi că ești cel mai incompetent conducător de club din istoria clubului!", au scris fanii.




sursa: www.digisport.ro

Comentarii