Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Frații Jaadi și Papazoglu, OUT din lotul lui Dinamo











Frații Jaadi și Papazoglu, aproape de plecare. Conducerea lui Dinamo încearcă să scape cât mai curând posibil, până se pleacă în cantonamentul din Spania, luni, de jucătorii aduși de Mircea Rednic.


Oficialii roș-albilor nici nu s-au ascuns atunci când le-au prezentat motivele despărțirii fraților Jaadi și Thanasis Papazoglou, care sunt următorii pe lista maziliților din Ștefan cel Mare. Reda și Nabil Jaadi s-au prezentat la antrenamentele „câinilor”, grecul urmează să sosească la București.

ȘICANE ȘI AMENINȚĂRI
Dacă în cazul atacantului elen lucrurile s-ar putea rezolva mai simplu, cu frații Jaadi e mai complicat.

„Nu avem nimic contra voastră, doar că trebuie să înțelegeți că noul staff tehnic și conducerea nu vă mai iau în calcul pentru viitor. Haideți să închidem contractele!” a fost mesajul șefilor dinamoviști pentru frați.

Doar că Reda Jaadi, în special, nu este de acord să primească doar salariile restante și să plece. Mai exact, Reda vrea toți banii până la finalul contractului, scadent în vara 2021!

Mijlocașul care a marcat un gol în 14 partide câștiga 5.000 de euro pe lună în prima jumătate de an a acordului. Altfel, așa cum a mai anunțat Gazeta Sporturilor zilele trecute, fotbalistul de 24 de ani nu are de gând să se despartă de „câini”. Le-a spus-o clar, în față, oficialilor dinamoviști!

„Vor să se răzbune. Asta e, dacă așa înțeleg ei... Și pe Papazoglou l-au sunat miercuri, a rămas să vorbească și cu Luana, să vină să rezilieze contractul. Și Papa a dat goluri cât cei ai lor, Subotici, Iliuță Popa și Axente, la un loc”, a comentat Rednic pentru GSP.RO.

Grecul a marcat de 4 ori în 14 meciuri. Papazoglou va discuta mâine rezilierea contractului, mai ales că se pare că și-a găsit deja un alt angajament. „Eu mă simt bine la București, vreau să joc pentru Dinamo”, a fost mesajul lui Reda pentru șefii din Ștefan cel Mare.

25.000 €
a plătit Rednic pentru achiziționarea lui Reda Jaadi de la Antwerp. Alți 25.000 de euro mai trebuie să plătească Dinamo clubului belgian până la finele anului






sursa: www.gsp.ro

Comentarii