Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Andrei Sin este jucătorul lui Dinamo. Florin Prunea: ”Va fi legitimat și vom respecta regulile FRF”











Andrei Dumitru Sin (27 de ani) va fi jucătorul lui Dinamo! Cel puțin asta a dezvăluit Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1. Oficialul roș-albilor a mai spus că acest transfer va fi unul legal, care nu va intra sub incidența legilor Federației Române de Fotbal.

Fundașul stânga a intrat deja în programul de pregătire al ”câinilor”, impus de către antrenorul Eugen Neagoe, deși cei de la Sepsi susțin că de fapt ei au jucătorul. ”Sin este jucătorul lui Dinamo, a fost azi la antrenament! Nu există și nici nu va exista vreun litigiu nici cu Federația Română de Fotbal și nici cu Liga Profesionistă de Fotbal.

Îl vom legitima pe Sin la Dinamo și vom respecta și regulile din fotbalul românesc. El a făcut, repet, primul antrenament cu Dinamo”, a spus Prunea, la Digi Sport.

Cazul Andrei Sin și scandalul izbucnit între Dinamo și Sepsi
La începutul săptămânii, Sepsi anunţa pe pagina de facebook a clubului transferul jucătorului. Andrei Sin, fundaşul nominalizat recent de Flavius Stoican, drept unul dintre pilonii Politehnicii Iaşi, era prezentat drept noua achiziţie a clubului, iar perioada pe care ar fi semnat era de doi ani.

Mai apoi, au apărut informații cum că Dinamo l-a convins pe Andrei Sin să semneze un contract pe trei sezoane. Din câte se pare, jucătorul de 27 de ani a semnat cu ambele echipe și speră ca una din cele două să cedeze, pentru a nu avea probleme.

Andrei Sin a mai jucat la Universitatea Craiova şi Viitorul
66 de meciuri a jucat Sin pentru Politehnica Iaşi
25 de meciuri la Universitatea Craiova
20 de meciuri la Delta Tulcea
16 meciuri la Viitorul
13 meciuri la Callatis
13 meciuri la Unirea Tărlungeni
12 meciuri la ASA Tg Mureş
2 meciuri la CS Otopeni



sursa: www.digisport.ro

Comentarii