Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cornel Dinu, pesimist în privința șanselor lui Dinamo în startul sezonului












Dinamo va juca în primele trei etape din Liga 1 cu Viitorul, CSU Craiova și CFR Cluj. Cornel Dinu nu e tocmai optimist în privința șanselor „câinilor” în acest start de sezon.

Reporterul GSP Eduard Apostol și fotoreporterul Cristi Preda se află în cantonamentul lui Dinamo din Marbella de unde transmit toate informațiile importante despre „câini”.
„Viața ne încearcă pentru că primele trei etape ne pun în fața unor obstacole greu de trecut. Să dea Dumnezeu să fie infirmat pronosticul meu, dar nu știu ce s-a câștigat prin readucerea jucătorilor crescuți de club. Iar singurul dintre cei transferați care e de nivelul lui Dinamo e Straton. În rest, am rezerve!

Mai ales privitor la sistemul actual de căutători de talente de la Dinamo. Problema de fond a clubului e că grandoare de altădată nu poate fi regăsită decât cu oameni care au construit grandoarea lui Dinamo și știu ce înseamnă asta”, a declarat Cornel Dinu pentru GSP.ro.

„E cum se spune în fotbal: «Ori la bal, ori la spital». Mai bine jucăm cu acele echipe puternice la început. Până la urmă, trebuie să câștigăm fiecare meci, indiferent de numele adversarului”
Cătălin Straton

„Va fi foarte dificil, dar și foarte bine pentru noi, fiindcă vom avea testele tari la început. O să fie ca un espresso italian! Vom putea să comparăm potențialul echipei cu noi, care am fost și-n sezonul trecut, cu adversarii din campionat. Din ce am observat până acum, în presezon, chiar putem obține rezultate foarte bune în Liga 1”
Mattia Montini

dinamo
DINAMO
Antrenor: Eugen Neagoe (nou)
Veniri: Cătălin Straton (Călărași), Alexandru Răuță (Voluntari), Robert Moldoveanu (revenire împrumut, Petrolul), Florin Bejan (Astra), Andrei Sin (Poli Iași), Slavko Perovic (liber de contract), Gabriel Moura (Sepsi), Riccardo Piscitelli (liber), Kevin Bru (liber de contract)
Plecări: Alexander Christovao (final de contract), Parfait Mandanda (împrumut încheiat, Charleroi)




sursa: www.gsp.ro

Comentarii