Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo și-a găsit atacant! E format de Steaua Roșie și a evoluat sezonul trecut în Turcia











Dinamo continuă achizițiile în ”era Florin Prunea” și după ce Mircea Rednic a fost demis. Oficialii roș-albilor sunt foarte aproape de a-l legitima pe Slavko Perovic (30 de ani), un atacant sârb lansat în fotbalul mare de Steaua Roșie Belgrad. Ar fi al 5-lea transfer al verii după Straton, Florin Bejan, Răuță și Andrei Sin.

În sezonul trecut, Perovic a evoluat în liga a doua din Turcia pentru Istanbulspor și a marcat 5 goluri. Perovic a ajuns la București, a efectuat vizita medicală dimineată la Insititutul Național de Medicină Sportivă, din Complexul ”Lia Manoliu”, din Capitală, și, dacă totul va fi ok, atunci va parafa și contractul cu roș-albii.

Slavko Perovic este un atacant masiv, are 186 de centimetri, și poate evolua oriunde în față. Și ca extremă, dar și vârf împins. Lansat în fotbalul adevărat de Steaua Roșie Belgrad, sezon în care a avut și cea mai bună cotă internațională 1,75 milioane de euro, atacantul a evoluat în ultimii ani constant în  Turcia, dar și cota i-a scăzut cu un milion de euro. Sezonul recent încheiat, Perovic a jucat pentru Istanbulspor, în Liga 1 (a doua ligă a campionatului), pentru care a punctat de cinci ori, iar echipa s-a clasat la final pe locul 11!

Și Mrzljak a fost pe listă! Incredibil cât a cerut Mrzljak, pentru ca apoi să o pună pe Dinamo pe "ignore". Semnează cu altă echipă din Liga 1
Filip Mrzljak, fotbalist care a rămas liber de contract după despărţirea de Astra, i-a întors spatele lui Dinamo. Mijlocaşul la închidere de 26 de ani (care poate juca şi fundaş central) va ajunge, foarte probabil, la Gaz Metan Mediaş.

De la instalarea sa pe banca tehnică a "câinilor", Eugen Neagoe l-a considerat pe Mrzljak "prioritate 0". Apărătorul care şi-a făcut un nume în fotbalul românesc la Pandurii Târgu Jiu a părut extrem de tentat de ofertă, iniţial, dar când părţile s-au aşezat la masa negocierilor lucrurile au luat o altă turnură.

Dinamo i-a oferit 8000 de euro/lună şi 20.000 de euro la semnătură, un contract important având în vedere plafonul salarial din Ştefan cel Mare. Închizătorul a surprins, însă, cu doleanţele sale: conform informaţiilor Digi Sport, a cerut un salariu de 15.000/lună şi 25.000 primă de instalare.

Condiţii pe care "câinii", evident, nu au cum să le ofere. Totuşi, oficialii din Ştefan cel Mare sperau să se reaşeze la masa tratativelor şi să ajungă la un numitor comun. Doar că fotbalistul e de negăsit.

"Mrzljak nu a mai răspuns la telefon", a declarat Florin Prunea, la Digi Sport Special.





sursa: www.digisport.ro

Comentarii