Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Neagoe: "Nu pot să-mi schimb trecutul!"












Eugen Neagoe a vorbit pentru Telekom Sport în cantonamentul lui Dinamo din Marbella, precizând că obiectivul său e să îi califice pe roş-albi în viitoarea ediţie a cupelor europene.

"Am trecut (n.r. peste scenele pline de tensiune din momentul numirii la Dinamo), nu pot să comentez, nu am fost în acele momente acolo chiar dacă am fost la Săftica eram în birou în acel moment, discutam despre ce urma să facem.

Am înţeles şi înţeleg supărarea suporterilor pentru că nu este uşor ca să ajungă de două ori în play-out.



Dinamo trebuie să se bată pentru cupele europene. (Ştiţi câţi jucători au evoluat minim un meci la Dinamo sezonul precedent?) În jur de 45-46. Foarte mulţi. Eu la Sepsi Sfântu Gheorghe am folosit echipa, până când am plecat folosisem cei mai puţini jucători.

Sunt convins că vom ajunge în play off, altfel nu veneam la Dinamo. Vă daţi seama, am o dorinţă uriaşă de la reuşi!", a declarat Eugen Neagoe pentru Telekom Sport.

Tehnicianul a vorbit şi despre trecutul său, precizând că nu poate şi nu vrea să dea uitării anii petrecuţi la Craiova, dar că acest lucru nu ar trebui să conteze, în condiţiile în care e un antrenor profesionist şi vrea să aibă cele mai bune rezultate cu Dinamo, club pentru care a şi evoluat ca jucător, în 1997. Neagoe ţine să le transmită fanilor şi că a învins Craiova cu fiecare dintre echipele antrenate în România de-a lungul timpului.

"Am jucat foarte mulţi ani la Craiova, sunt oltean, chiar dacă m-am mutat de 9 ani în Bucureşti. Ăsta e trecutul meu, nu pot să schimb absolut nimic.

Sunt antrenor profesionist, încerc să îmi fac meseria cât mai bine cu putinţă, acolo unde am fost am pus toate cunoştinţele şi toată energia pentru acel club.

Eu la echipele la care am fost în România, mă refer la Pandurii Târgu Jiu, Poli Iaşi, Sepsi Sfântu Gheorghe am câştigat contra Craiovei cu toate. Îmi doresc să arătăm foarte bine, să practicăm un fotbal frumos şi bineînţeles să avem rezultate foarte bune pentru că asta ne dorim.

Am jucat şi la Dinamo, deci nu văd de ce... Stau în Bucureşti de 9 ani. Până în acest moment, chiar dacă am fost adversarul Universităţii Craiova, nu am fost înjurat la Craiova. Chiar nu ştiu cum voi fi primit în acest moment", a mai spus Neagoe pentru Telekom Sport.




sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii

Trimiteți un comentariu