Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Dinamo s-a reunit fără unul dintre cei mai importanţi jucători














Dinamo s-a reunit astăzi, dar de la vizita medicală a lipsit unul dintre cei mai importanţi jucători, Mattia Montini.

UDAPTE 11:30 Din informaţiile Telekom Sport, Mattia Montini a făcut separat vizita medicală, alături de Ionuţ Şerban, într-un cabinet medical din Chiajna.

Jucătorii lui Eugen Neagoe s-au reunit astăzi, dar mai întâi au mers la vizita medicală. O absenţă importantă a fost însă Mattia Montini, unul dintre cei mai buni jucători din partea a doua a campionatului. Jucătorul adus de Mircea Rednic are mai multe oferte şi n-ar fi exclus ca Dinamo să se despartă şi de el.

Dincolo de modificările din lot, dinamoviştii speră într-un sezon mult mai bun. Denis Ciobotariu îşi laudă noul antrenor şi spune că Eugen Neagoe are experienţa necesară să ducă echipa în play-off.

”Pentru noi este foarte important să prindem play-off-ul. (Despre problemele cu suporterii) Au fost dificile acele momente, dar noi jucătorii nu putem face nimic. Pentru noi e important să ne facem treaba cât mai bine pe teren. (Cum e cu domnul Neagoe?) Este foarte bine, e un antrenor bun, cu experienţă şi sperăm să avem rezultate cât mai bune cu el”, a declarat Denis Ciobotariu.
Deian Sorescu spune că a fost surprins de schimbarea antrenorului, susţine că este o perioadă dificilă, dar este convins că lucrurile se vor aşeza şi Dinamo va prinde play-off-ul: ”Este o perioadă dificilă, este perioada de acumulare şi este normal să fie grea şi să avem două antrenamente pe zi. Obiectivul principal este intrarea în play-off, iar după aceea vom vedea şi vom hotărî cu Mister. (Surprins că a plecat Rednic?) Da, toţi jucătorii am fost surprinşi, pentru că dânsul ne spunea ce planuri de viitor are, ne spunea strategia de anul viitor. Nu ştim ce s-a întâmplat, dar acum domnul Neagoe este antrenor şi cu dânsul trebuie să mergem al luptă. Trebuie să luăm fiecare meci în parte şi să câştigăm play-off-ul, pentru că un play-off fără Dinamo este urât. Avem şi suporteri, avem de toate şi o să facem atmosferă frumoasă dacă ne calificăm. Nu vreau să mă gândesc ce ar fi dacă am intra a treia oară în play-out. Vreau să mă gândesc doar la play-off”




sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii