Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Filip Mrzljak, prima reacție după transferul la Dinamo: ''Acum doi ani nu am vrut să merg acolo”











Filip Mrzljak (26 de ani) s-a înțeles cu Dinamo și a oferit primele reacții cu privire la transferul său.


Fotbalistul croat a dezvăluit că a fost la un pas să ajungă la Dinamo și în urmă cu doi ani, dar nu s-a înțeles la bani cu conducerea din „Ștefan cel Mare”.

„Acum 2 ani, înainte să vin la Astra, nu am fost de acord cu oferta financiară de la Dinamo şi am luat decizia să nu plec acolo. E un club mare. Mi-e greu să plec din România. E frumos. Şi Bucureştiul e oraş frumos. Mentalitatea e mai relaxată, lumea e mai deschisă, mai frumos. Mâncarea e OK, şi fetele la fel”, a spus Mrzljak, potrivit Telekom Sport.

„ROMÂNIA M-A PUS PE PICIOARE”
Înainte să ajungă la Astra Giurgiu, Mrzljak a jucat în Croația, la Lokomotiva Zagreb, și este recunoscător pentru șansa pe care a primit-o în România și a mărturisit că se simte român.

Din vara anului 2017 joacă fotbalistul croat în România.

„România mi-a dat o şansă în fotbal. Şi eu sunt foarte fericit cu asta şi nu am fost într-o situaţie bună cu cariera mea înainte să vin aici şi pot să spun că România m-a pus pe picioare. Am multe momente, chiar foarte multe, în care mă simt român. Şi eu sunt străin, dar am învăţat limba română, se schimbă mulţi jucători străini în România, vin, pleacă, nimeni nu stă aşa mult. Şi după un timp eu sunt mai mult cu românii decât cu străinii şi când vine un străin şi eu mă uit la el ca la un străin care a venit, dar după îmi vine în cap că şi eu sunt ca el. Dar stau mai mult cu românii”, a mai spus croatul.



sursa: www.gsp.ro

Comentarii