Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Gabriel Torje: ”E greu să bage cineva bani la Dinamo, acum!”












Gabriel Torje este sceptic în ceea ce privește șansele celor de la Dinamo de a reveni în elita fotbalului românesc, în sezonul următor. Fostul jucător al ”câinilor” nu crede că se va găsi un investitor potent în viitorul apropiat. Actualul patron al dinamoviștilor a anunțat că vrea să vândă clubul.

Torje consideră că este nevoie de timp pentru a se cristaliza un lot omogen și a se putea face performanță.

”E greu ca cineva să vină să bage bani acum la Dinamo, să aducă jucători și să facă transferuri, indiferent câți jucători vei aduce tot va fi nevoie să fie un lot omogen.

Nu vei putea face performanță imediat, niciodată. E nevoie de o echipă omogenă, de un lot omogen”, a spus Torje la Digi Sport Matinal.

Gabi Torje a jucat la Dinamo în două rânduri
Gabriel Torje a jucat la Dinamo în două rânduri și speră ca echipa din șoseaua Ștefan cel Mare să revină acolo unde îi este locul.

”La un momentdat își va reveni și Dinamo, mai devreme sau mai târziu. Îmi doresc să iasă din această pasă proastă pe care o traversează de ceva vreme, pentru că au suporteri senzaționali. Au fost mereu alături de echipă. Îmi doresc să fie acolo sus, unde îi este locul”, a mai spus Torje.

Torje a ajuns la Dinamo în 2008, cînd a fost cumpărat pentru două milioane de euro de la Timișoara. Mijlocașul a fost vândut de ”câini” la Udinese, în 2011, pentru 5 milioane de euro.

A doua oară, Torje a ajuns la Dinamo la începutul anului 2018 și a plecat după jumătate de sezon.

125 de meciuri, 25 de goluri și 30 de pase de gol are Torje pentru Dinamo.



sursa: www.digisport.ro

Comentarii