Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Liviu Bătineanu revine în „Ștefan cel Mare”













Medicul Liviu Bătineanu revine în „Ștefan cel Mare”, la zece luni după ce și-a dat demisia de la Dinamo.


După 19 ani în care a fost medicul echipei Dinamo, Liviu Bătineanu a hotărât să își dea demisia, ca urmare a incidentului cu antrenorul Eugen Neagoe care a fost la un pas de tragedie chiar în timpul unui meci din Liga 1. Acesta revine însă în tabăra dinamovistă și va face parte din staff-ul lui Adrian Mihalcea.


În mandatul său a avut loc și tragedia cu Patrick Ekeng, decedat pe teren, în luna mai a anului 2016, la un meci disputat în „Ștefan cel Mare”, între Dinamo și Viitorul. Camerunezul a făcut stop cardiac, iar clubul a retras tricoul cu numărul 14, din respect pentru fotbalistul care s-a stins din viață la doar 26 de ani.


„Plec de la Dinamo, pentru că așa poate se vor liniști apele. După 19 ani, mă despart de club. Îmi dau demisia pentru că s-a ajuns la concluzia că doctorul este de vină pentru ce se întâmplă la echipă. Este incredibil… Sunt revoltat! Să vedem ce o să mai spună domnul Prunea acum, ce aberații vor mai fi scoase. Că am vorbit cu Rednic… Păi, eu vorbesc cu toată lumea! Și dacă nu pot răspunde, revin întotdeauna cu un apel pentru că știu că oamenii care mă caută au nevoie de ajutorul meu. Nu cred că e cineva din clubul Dinamo pe care nu l-am ajutat profesional.

 

Am vorbit cu Rednic, așa cum vorbeam și cu Prunea când era la Iași și mai trimitea jucători la diferite controale. O să scot factura să vedem dacă există vreun apel de la cineva de la Dinamo la care eu nu am răspuns vreodată, dar să scoată și domnul Prunea, să se vadă cu cine vorbește și el… Este păcat că s-a ajuns aici, lumea care mă cunoaște cu adevărat știe ce fel de om sunt. Mă doare și că unii oameni din club nu au reacționat în niciun fel în toată această poveste. La o parte dintre ei mă așteptam să nu zică nimic, așa sunt ei, dar la alții aveam alte așteptări” – Liviu Bătineanu, pentru ProSport, în iulie 2019





sursa foto: www.gsp.ro

Comentarii