Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


NU PLEACA NIMENI!Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, joacă un sport şi teren de baschet
FRH a dat verdictul cu privire la reluarea Ligii Zimbrilor pentru sezonul competițional 2019-2020. Ne apropiem de un nou titlu de campioni ai României,  poate chiar eventul.
In urma deciziei EHF de a anula meciul cu PSG,  francezii calificandu-se direct in F4 Ligii Campionilor,  CS Dinamo București s-ar putea alege cu o sumă de aproximativ 73 000€, compensații financiare.  Nu in ultimul rand Dinamo ar avea o șansă în plus sa primească de la EHF un wildcard pentru viitoarea ediție a Ligii Campionilor. In aceeasi situatie cu noi sunt si cei de la Montpellier care au decis să conteste decizia EHF.
Ceea ce ne preocupă pe noi cel mai mult este problema ,,criteriilor" impuse de FRH. Saptamana viitoare exista insa o șansă ca acest subiect să fie dezbătut cu cluburile si poate se ajunge la un numitor comun cel puțin pentru sezonul  2021-2022. George Cosac aminteste ,,tratamentul" pe care îl primeam chiar si noi ca simplii cetățeni înainte de intrarea în UE.
Una peste alta Daniel Georgescu a spus răspicat: NU PLEACA NIMENI!
Nantes si Vujic mai au un an de contract, Mousavi, Saeid si Kuduz depun actele pentru obtinerea cetățeniei române. 
In cazul in care nu se va renunța la ,,criterii" Dinamo va evolua cu două echipe: Cei cu drept de joc in campionat vor juca în Liga Zimbrilor, iar cei 2-3 ,,extracomunitari" vor juca alături de echipă  în cupele europene,  speram noi  Liga Campionilor. 
Hai, Dinamo!!!Articol scris de: Andreea Georgiana Cocian


Comentarii