Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






NU PLEACA NIMENI!











Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, joacă un sport şi teren de baschet




FRH a dat verdictul cu privire la reluarea Ligii Zimbrilor pentru sezonul competițional 2019-2020. Ne apropiem de un nou titlu de campioni ai României,  poate chiar eventul.
In urma deciziei EHF de a anula meciul cu PSG,  francezii calificandu-se direct in F4 Ligii Campionilor,  CS Dinamo București s-ar putea alege cu o sumă de aproximativ 73 000€, compensații financiare.  Nu in ultimul rand Dinamo ar avea o șansă în plus sa primească de la EHF un wildcard pentru viitoarea ediție a Ligii Campionilor. In aceeasi situatie cu noi sunt si cei de la Montpellier care au decis să conteste decizia EHF.
Ceea ce ne preocupă pe noi cel mai mult este problema ,,criteriilor" impuse de FRH. Saptamana viitoare exista insa o șansă ca acest subiect să fie dezbătut cu cluburile si poate se ajunge la un numitor comun cel puțin pentru sezonul  2021-2022. George Cosac aminteste ,,tratamentul" pe care îl primeam chiar si noi ca simplii cetățeni înainte de intrarea în UE.
Una peste alta Daniel Georgescu a spus răspicat: NU PLEACA NIMENI!
Nantes si Vujic mai au un an de contract, Mousavi, Saeid si Kuduz depun actele pentru obtinerea cetățeniei române. 
In cazul in care nu se va renunța la ,,criterii" Dinamo va evolua cu două echipe: Cei cu drept de joc in campionat vor juca în Liga Zimbrilor, iar cei 2-3 ,,extracomunitari" vor juca alături de echipă  în cupele europene,  speram noi  Liga Campionilor. 
Hai, Dinamo!!!



Articol scris de: Andreea Georgiana Cocian






Comentarii